help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

FLY & CRUISE : OP ZOEK NAAR DE PERFECTE VAKANTIE?

Een cruise boeken en dan al die vragen…


Hoe geraak ik er? Wat met mijn bagage? En als ik vertraging heb?

Het is inderdaad zo dat, als we vanuit Belgie vertrekken er niet altijd onmiddellijk havens in de buurt zijn en er soms (lange) verplaatsingen nodig zijn en dat kan helaas soms stress opleveren.

 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving. Boek nu uw volgende cruise + vliegvakantie bij MSC Cruises en ontdek ook de voordelige prijzen van ons Last Minute aanbod.

 

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

 

Bovendien profiteer u ook nog van:

  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging*,
  • bagage ophaaldienst**,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.

VOORWAARDEN:

* Terugkeer in geval van vertraagde of geannuleerde vlucht. MSC Cruises zal, op eigen kosten, een nieuwe vlucht, transfers en eventuele accommodatie naar een beschikbare (alternatieve) inschepingshaven organiseren.

**Als uw bagage tijdens de heenreis niet op tijd bij het schip arriveert, zal MSC Cruises ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw kajuit wordt afgeleverd. In sommige vaargebieden is een identiteitsbewijs vereist om uw bagage in ontvangst te nemen.


Tarieven geldig voor nieuwe boekingen, afhankelijk van beschikbaarheid. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.