MSC Seashore

Beleef een vakantie zo dicht mogelijk bij de zee...

MSC Seashore, de nieuwste aanwinst in onze vloot, brengt u zo dicht mogelijk bij de zee, dankzij een nieuw ontworpen zwembad en een gloednieuwe lounge op het achterdek en een hele reeks andere innovaties. Met 16 meter meer dan haar zusterschepen, heeft het nog meer ruimte om uw comfort en entertainment te verbeteren!


Dit opmerkelijke futuristische schip start in zomer 2021 haar eerste seizoen in de Middellandse Zee waar het met haar troeven alle harten zal veroveren.


Boek nu en geniet van de Middellandse Zee, dichter en intenser als nooit tevoren!

VOORWAARDEN:

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".

Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers