RESERVEER UW VAKANTIE AAN BOORD VAN MSC SPLENDIDA

 

 

Ga deze zomer opnieuw de zee op en geniet van een droomvakantie in alle veiligheid. Ontdek de MSC Splendida en begin aan een boeiende reis door de oostelijke Middellandse Zee.
 
U vaart door vier verschillende landen als u langs de Italiaanse Adriatische kust vaart, eerst naar Ancona, de hoofdstad van de pittoreske regio Marche, vanwaar u de schoonheid van de Monte Conero kunt bewonderen, dan naar Bari, de hoofdstad van de beroemde regio Puglia. Geniet van het turquoise water van Corfu, ontdek de middeleeuwse stad Kotor en laat u tenslotte verleiden door de barokke gebouwen van Dubrovnik.
 
Om uw vakantie zo vlot en gemakkelijk mogelijk te laten beginnen, hebben we aan alles gedacht en bieden we u maximale flexibiliteit om de haven van inscheping te bereiken! De haven van Triëst is bijzonder gemakkelijk te bereiken, u kunt er aankomen met de auto, de trein of het vliegtuig.

  • Parkeren: Als u met de auto komt, reserveer dan een betaalde parkeerplaats in de buurt van de terminal. Er is een pendeldienst beschikbaar van de parkeerplaats naar de terminal.
  • Transfer vanuit Venetië: Als u in Venetië aankomt, bieden wij een transfer van de luchthaven of het stadscentrum van Venetië naar de cruiseterminal voor €25* per persoon/per reis.
  • Vlucht: Als u uw vlucht naar Venetië via MSC Cruises boekt, is de transfer van de luchthaven van Venetië naar de cruiseterminal in Triëst bij de prijs inbegrepen.
  • Trein: Met een overstap in Udine kunt u de nachttrein naar Trieste nemen. Er is een pendelbus van het treinstation naar de cruiseterminal.
 
Uw gezondheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol, zodat u in alle gemoedsrust kunt blijven dromen**.
 
Voor uw cruise kunt u ook ons Covid Protection Plan *** toevoegen voor slechts €25 p.p. per cruise. Zuigelingen tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.
 
Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma uw cruise flexibel wijzigen tot 15 dagen voor vertrekdatum voor alleen een cruise (en 21 dagen voor een "Fly & Cruise" pakket).
 
Heeft u een voucher voor een toekomstige cruise?
Gebruik het om uw cruise te boeken en ontvang extra krediet aan boord. Om uw cruise te boeken, neem contact op met ons call center op 02 401 89 30 of met uw reisagent.

 


* Transfer van Venetië (luchthaven of stadscentrum) naar Trieste is mogelijk voor €50 p.p.

** Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

*** Voor de komende zomercruises zullen we in eerste instantie alleen gasten accepteren uit de 26 Europese Schengenlanden (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland) evenals Bulgarije, Roemenië en Kroatië. Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord.

VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER 2021 CRUISES :

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot het vertrek van het schip, op basis van beschikbaarheid voor de 2021 zomerseizoen cruises, alleen. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
In de prijzen zijn niet inbegrepen: vervoer, indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens de tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de reservering te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met de korting van de MSC Voyagers Club.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Voorwaarden.