CRUISES IN JUNI

Neem een zomervakantie met onze cruiseaanbiedingen voor juni.

 

Zachte temperaturen en een stralend blauwe hemel: start uw zomervakantie met een onvergetelijke cruise in juni! Laat de alledaagse sleur achter je en cruise naar de beste vakantiebestemmingen in juni. Met deze ideale vroege zomervakantie geniet je van lange zonnige dagen om optimaal van het leven aan boord te genieten, en interessante aanleghavens om elke bestemming volop te ontdekken.

Misschien verken je de kusten van de Middellandse Zee Italië en Frankrijk tot Portugal, op zoek naar oude ruïnes, iconische locaties en gouden stranden. Of voel je je meer aangetrokken tot de drukte van Miami, Mexico of Puerto Rico en de tropische sfeer en palmbomen van het Caribisch gebied? Of reis je liever door de kosmopolitische steden, adembenemende fjorden en wilde landschappen van het noordelijke poolgebied, waar je de natuurlijke wonderen onder de middernachtzon kunt bewonderen.

Welke cruise u ook kiest, u wordt comfortabel op sleeptouw genomen naar uw volgende avontuur. Met een verscheidenheid aan routes variërend van 3 tot 21 nachten en op enkele van de nieuwste schepen in de innovatieve MSC Cruises vloot, kunt u genieten van adembenemende landschappen, smakelijke gerechten en uitstekende faciliteiten. Plan nu uw vakantie in juni en profiteer van onze cruiseaanbiedingen voor juni.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers