Winkelen aan boord

Welke winkels vind ik aan boord?

Alle schepen hebben belastingvrije winkels, haar- en schoonheidssalons en bieden fotografische diensten. De prijzen kunt u aan boord terugvinden. Alle MSC Yacht Club-gasten kunnen genieten van privéwinkelmogelijkheden, exclusieve bezichtigingen van geselecteerde sieraden in hun suite en een gepersonaliseerde bezorging van de gekochte items in hun suite.

Wat zijn de openingstijden van de winkel?

De openingstijden staan vermeld in het programmablad van het Dagprogramma, dat elke dag in de hut wordt bezorgd. Winkels zijn normaal gesproken open als het schip op zee is en overdag.

Is er belastingvrij winkelen aan boord?

Ja, MSC Cruises heeft een breed scala aan belastingvrije winkels aan boord van de schepen.

Welke creditcards worden geaccepteerd?

Visa, MasterCard, American Express, JCB en Diners Club.

Wat zijn de betalingsmethoden aan boord?

Alle aankopen aan boord worden gedaan met een persoonlijke cruisekaart, dus u hoeft geen contant geld of creditcards mee te nemen naar de winkels.

Zijn de prijzen aan boord duurder dan die aan land?

Nee, veel producten (zoals alcohol, tabak en geurstoffen) kunnen aan boord belastingvrij worden verkocht, waardoor de standaardprijzen tot 30% worden verlaagd. Dit is echter afhankelijk van de vaarroute en de geldende wetgeving die dient te worden toegepast. 

Wanneer kan ik de foto's kopen die tijdens de cruise zijn gemaakt?

Digitale bestanden van alle foto's genomen door onze fotografen, alleen beschikbaar om te downloaden tijdens de cruise. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om uw foto's te downloaden nadat u van boord bent gegaan.