16/05/2024

MSC Cruises zal het 2024 kampioenschap voetbal live aan boord van hun schepen uitzenden

Genève, 16 mei 2024 - Voetbalfans aan boord van MSC Cruises-schepen in Europa deze zomer kunnen alle actie live volgen terwijl hun nationale teams strijden in het begeerde toernooi.

Vierentwintig Europese landen zullen deelnemen aan het Europees voetbalkampioenschap dat elke vier jaar wordt gehouden, wat een van de sportieve hoogtepunten van het jaar belooft te worden.

Wedstrijden worden live uitgezonden op alle schepen van MSC Cruises die actief zijn in de Middellandse Zee en Noord-Europa tussen 14 juni en 14 juli.

De competitie is een belangrijk evenement op de voetbalkalender, waarbij de finale van 2020 meer dan 300 miljoen kijkers trok.

Gasten van MSC Cruises kunnen de wedstrijden bekijken in geselecteerde bars en lounges aan boord, met sommige schepen die zelfs kijkgelegenheid bieden op het zwembaddek of vanuit een sfeervolle sportbar.

Sommige schepen zullen ook een uniek programma van activiteiten rondom het toernooi aanbieden, waaronder tafelvoetbalwedstrijden, penalty shootout-uitdagingen, trivia-competities en evenementen waarbij je je eigen teamshirt kunt maken, met de mogelijkheid om prijzen te winnen.