09/06/2022

MSC CRUISES VOEGT MSC BELLISSIMA TOE AAN HAAR ZOMERPROGRAMMA VOOR 2022 IN DE MIDDELLANDSE ZEE

Maatschappij vaart met een recordaantal van 15 schepen in het Middellandse Zeegebied

Genève, Zwitserland – juni 2022 – MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat de MSC Bellissima deze zomer in de Middellandse Zee zal worden ingezet om tegemoet te komen aan de overweldigende vraag van consumenten naar haar cruisevakanties.

 

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zegt hierover: “Nu vakantiegangers hun zomervakantie aan het plannen zijn, zijn we bijzonder verheugd om te zien dat onze voortdurende investeringen in de ervaring aan boord – inclusief verbeterde dineermogelijkheden, aanvullende entertainmentopties en extra personeel om aan alle wensen van onze gasten te voldoen, zelfs tijdens het drukke zomerseizoen – hun vruchten afwerpen in de vorm van hoge beoordelingsscores van terugkerende en nieuwe gasten. Dit heeft ons ertoe aangezet om een extra schip in te zetten in het Middellandse Zeegebied – een populaire bestemming – om onze gasten nog meer schepen en routes te bieden om uit te kiezen.”

 

Vanaf 9 juli biedt de MSC Bellissima cruises van 7 nachten aan vanuit Valencia en Barcelona/Tarragona in Spanje en de Italiaanse havensteden Genua, Livorno en Napels. De reis biedt een langer verblijf in de haven van Valencia, zodat gasten Madrid kunnen bezoeken, en ook in Barcelona/Tarragona en Genua.

 

De MSC Bellissima is een schip uit de Meraviglia-klasse dat in 2019 te water werd gelaten en boordevol faciliteiten voor de gasten zit. Een greep uit het aanbod:

 

 • Met 12 eetgelegenheden en meer dan 20 bars en lounges hebben de gasten heel wat om uit te kiezen, waaronder het nieuwe Franse specialiteitenrestaurant L’Atelier Bistrot. Het schip biedt ook plaats aan Jean-Philippe Maury’s Chocolate & Café van de beroemde patissier, waar alles draait om unieke en elegante chocoladecreaties en desserts die iedere zoetekauw zullen doen watertanden.
 • Een bekroond gezinsaanbod met kinderactiviteiten en diensten van onze partners LEGO Group en Chicco met een speciale familieruimte
 • Exclusieve shows in een intieme, hoogwaardige locatie: de Carousel Lounge combineert verbluffende acrobatiek, dans en muziek om een entertainmentervaring voor meerdere zintuigen te creëren met licht, geluid en duizelingwekkende acrobatische hoogstandjes
 • De MSC Yacht Club met luxueuze accommodaties op drie verschillende dekken, privéfaciliteiten en een 24-uurs butlerservice
 • Een spectaculaire, 80 meter lange LED-skydome op zee boven een prachtige 96 meter lange promenade in mediterrane stijl, die ontworpen werd om het sociale hart van het schip te vormen
 • Comfortabele en innovatieve accommodaties die aan elke behoefte voldoen en onderstrepen dat MSC Cruises de gast centraal stelt bij het ontwerpen en bouwen van haar schepen. Met 10 verschillende soorten hutten om uit te kiezen, is er echt voor elk wat wils.

 

De heer Onorato vult aan: “MSC Cruises biedt de meeste inschepingshavens in het Middellandse Zeegebied aan. Daardoor zijn er altijd wel één of meerdere havens gemakkelijk te bereiken per trein, auto of vliegtuig vanuit belangrijke hoofdsteden en andere steden in de hele wereld. Het is gebleken dat dit gemak zeer op prijs wordt gesteld door onze gasten, die met vertrouwen kiezen voor MSC Cruises vanwege de waarde en gemoedsrust die de ervaring aan boord en aan wal hen en hun families kunnen bieden.” 

 

Om uw cruise aan boord van de MSC Bellissima te boeken en meer informatie over de route te krijgen, gaat u naar https://www.msccruises.be/ontdek-msc/schepen/msc-bellissima/vaarroutes.

 

Deze zomer, en tot in het najaar, zal MSC Cruises een recordaantal van 15 schepen inzetten in het oostelijke en westelijke Middellandse Zeegebied - meer schepen dan de maatschappij ooit in deze regio heeft gehad. Meer info: https://www.msccruises.be/ontdek-msc/bestemmingen/middellandse-zee.

 

Gasten van MSC Cruises kunnen enkele van de meest populaire en pittoreske havens, steden en kustgebieden van Europa bezoeken - terwijl ze maar één keer hun koffer hoeven uit te pakken. Eenmaal aan boord kunnen ze zich ontspannen en genieten van de bekwame zorg door de bemanning en een onberispelijke, hoogwaardige service die deze zomer nog uitgebreider is dankzij een nog groter aantal bemanningsleden om een stressvrije, onvergetelijke vakantie te garanderen. De moderne schepen van MSC Cruises bieden een volledige en verrijkende ervaring aan boord. Geniet de hele dag door van activiteiten aan boord; bekroond entertainment; meeslepende kinder- en gezinsprogramma’s; verfijnde internationale gerechten; luxueuze spa’s, en dit alles terwijl u in een stijlvolle en comfortabele accommodatie verblijft.

 

Hoogtepunten in het westelijke Middellandse Zeegebied voor de zomer 2022:

 • De MSC Meraviglia heeft Barcelona als thuishaven en biedt de perfecte route voor alle zonaanbidders: Cannes (Frankrijk), Genua, La Spezia en Civitavecchia (Italië), plus Palma de Mallorca (Spanje).
 • De MSC Opera vaart vanuit Genua en bezoekt Palermo. Andere bestemmingen zijn Marseille (Frankrijk), Barcelona (Spanje), de onlangs opnieuw in gebruik genomen inschepingshaven van La Goulette (Tunesië) en Napels (Italië).
 • De MSC Splendida biedt cruises vanuit Genua (Italië) naar Marseille (Frankrijk), de populaire bestemming Syracuse op Sicilië en Taranto met zijn ontzagwekkende stranden, waarna wordt teruggekeerd via Civitavecchia (Italië).
 • De MSC Seaview vaart naar de mooiste plekken in het westelijke Middellandse Zeegebied. Vertrekkend vanuit Genua (Italië) bezoekt het schip de historische havens van Napels en Messina (Italië), Valletta (Malta), Barcelona (Spanje) en Marseille (Frankrijk).
 • MSC Seaside: dit schip vaart vanuit Genua naar Civitavecchia en Palermo (Italië), Ibiza en Valencia (Spanje) en Marseille (Frankrijk).
 • MSC Orchestra: dit schip voert in het voorjaar cruises van 4-5 nachten uit en start vanaf juni met nieuwe cruises van 10 nachten met vertrek vanuit Genua (Italië) en stops in Marseille/Provence (Frankrijk), Malaga, Cadiz/Sevilla, Lissabon (Portugal) Alicante/Costa Blanca en Mahon/Menorca (Spanje) en Olbia (Italië).

 

Hoogtepunten in het oostelijke Middellandse Zeegebied voor de zomer 2022:

 • Vanuit haar thuishaven Triëst (Italië) vaart de MSC Fantasia naar Ancona (Italië), Kotor (Montenegro), Bari (Italië), Corfu (Griekenland) en de pittoreske stad Dubrovnik (Kroatië). Vanaf september maakt het schip cruises van 11 nachten die Piraeus/Athene (Griekenland), Izmir/Ephesus en Istanboel (Turkije) aandoen, met overnachting in de laatstgenoemde stad.
 • De MSC Musica vertrekt vanuit Monfalcone (Italië) voor een cruise die langs Katakolon/Olympia, Heraklion, Santorini (Griekenland) en Bari (Italië) voert.
 • De MSC Sinfonia en MSC Armonia zullen allebei hun thuishaven hebben in het hart van het Middellandse Zeegebied, in het Italiaanse Marghera, de haven van Venetië. Andere opwindende havens die de MSC Sinfonia aandoet, zijn Kotor (Montenegro), de befaamde Griekse eilanden Mykonos en Santorini (Griekenland) en Bari (Italië). De MSC Armonia legt de nadruk op prachtige uitzichten met stops in Brindisi (Italië), het Griekse eiland Mykonos en de havenstad Piraeus nabij Athene, en Split en Zadar (Kroatië).
 • Een verscheidenheid aan spectaculaire bestemmingen ligt te wachten op gasten aan boord van de MSC Lirica, die vertrekt vanuit Piraeus/Athene (Griekenland) voor tochten van 11 nachten die onder meer Kusadasi (Turkije), Haifa (Israël), Limassol op het eiland Cyprus, Rhodos en Santorini (Griekenland) aandoen.

 

Herfstcruises:

 • De MSC Magnifica biedt cruises van 11 nachten aan naar de Canarische Eilanden, Marokko en Madeira
 • De MSC Poesia vaart minicruises van 3, 4 en 5 nachten in het westelijke Middellandse Zeegebied
 • De MSC Grandiosa biedt vanaf september cruises van 7 nachten aan vanuit Barcelona, met routes die langs Cannes (Frankrijk), La Spezia in Italië en Palma de Mallorca in Spanje voeren