25/10/2023

Binnenkort op uw scherm: De Verhulstjes op cruise door Scandinavië aan boord van het gloednieuwe schip van MSC Cruises, MSC Euribia

  • De opnames van het vijfde seizoen van De Verhulstjes aan boord van MSC Cruises’ nieuwste schip, MSC Euribia, werden eerder dit jaar in de maand juli afgerond.
  • In deze zeer populaire reality-reeks waarvan binnenkort op de zender Play 4 het nieuwste en vijfde seizoen wordt uitgezonden volgen we het reilen en zeilen van de familie Verhulst : Gert, Ellen, Marie en Viktor.
  • Tijdens een cruise van 7 nachten zullen we hun avonturen kunnen volgen naar de Noorse Fjorden
  • Het schip waarop deze nieuwe afleveringen van De Verhulstjes werden gedraaid is trouwens vanaf nu tot eind april 2024 wekelijks in Zeebrugge of Rotterdam te bewonderen. MSC Euribia zal namelijk de populaire ‘Parels van het Noorden’ route varen.

Brussel, 25 oktober 2023 – Binnenkort zal het nieuwe en vijfde seizoen van de uiterst populaire reality-reeks De Verhulstjes worden uitgezonden op TV-zender Play 4. In deze reeks volgen we het reilen en zeilen van de familie Gert, Ellen, Marie en Viktor. Dat mag de kijker trouwens dit seizoen vrij letterlijk nemen: de afleveringen werden ingeblikt aan boord van het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Euribia.

Tijdens een 7 nachten cruise trekt de familie door Scandinavië, het gaat vanuit van Kiel in Duitsland naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord wordt er genoten van alle voorzieningen (restaurants, bars/lounges, MSC Aurea Spa, MSC Yacht Club, sportfaciliteiten enz.) die het schip te bieden heeft. Wie de avonturen van het viertal niet wil missen, geven we afspraak op Play 4 of op de app van GoPlay.

Wat het allemaal nog specialer maakt is dat het schip MSC Euribia vanaf nu tot eind april 2024 wekelijks in Zeebrugge of Rotterdam zal te bewonderen zijn. Het schip vaart momenteel de populaire ‘Parels van het Noorden’ route: een cruise van 7 nachten met vertrek in Zeebrugge waarna het vervolgens richting Le Havre gaat in Frankrijk, daarna Southampton in het Verenigd Koninkrijk, Hamburg in Duitsland en via Rotterdam in Nederland opnieuw naar Zeebrugge.

MSC Euribia, dat in één oogopslag te herkennen is door het unieke en iconische kunstwerk van artiest Alex Flämig op de romp van het schip, werd begin juni gedoopt in Kopenhagen als het meest energie-efficiënte cruiseschip dat ooit werd gebouwd.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises, licht verder toe:
"Ik ben zeer enthousiast! Ons nieuwste schip MSC Euribia zorgt al maanden voor de nodige buzz en is daarmee de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. We zijn heel trots dat ons modernste en meest geavanceerde schip wekelijks in België en Nederland zal aanmeren! ".

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes start vanaf 5 november op Play 4 en GoPlay.