08/10/2020

MSC CRUISES' MSC MAGNIFICA GAAT MET 10-NACHTELIJKE CRUISEVAKANTIES VAREN IN HET WESTEN EN OOSTEN VAN DE MIDDELLANDSE ZEE

De MSC Magnifica is gisteren vertrokken vanuit Genua en werd daarmee het tweede schip van MSC Cruises  dat weer gasten aan boord verwelkomt sinds augustus.

MSC Magnifica vertrok maandag 19 oktober uit Genua, Italië en werd het tweede MSC Cruises schip dat terug gasten aan boord verwelkomde sinds de grootste cruiserederij van Europa haar activiteiten in augustus hervatte.

Het schip is begonnen met een prachtige en ontspannende 10-nachtelijke cruise in het westen en oosten van de Middellandse Zee waar het zal aanleggen in de haven van Livorno voor een bezoek aan Florence en Pisa, in Messina voor een verkenning van Sicilië, in Piraeus om Athene te bezoeken, in Katakolon voor Olympia en in Valletta om Malta te ontdekken en tenslotte in Civitavecchia voor een bezoek aan Rome, alvorens terug te keren naar Genua. MSC Magnifica zal voor het einde van het jaar zes aangepaste, lange Middellandse Zee cruises uitvoeren, waaronder een speciale 8-nachtelijke kerstreis die Genua op 18 december zal verlaten.

Dit is het tweede schip dat het uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises implementeert, dat is goedgekeurd door externe medische deskundigen en formeel is goedgekeurd door de relevante nationale en regionale autoriteiten. De uitgebreide veiligheidsmaatregelen om het welzijn van de gasten, de bemanning en de bezochte gemeenschappen te beschermen werden voor het eerst geïmplementeerd in augustus, toen MSC Grandiosa het eerste grote cruiseschip ter wereld werd dat weer in de vaart kwam en het vlaggenschip van het bedrijf nu negen 7-nachtelijke reizen heeft voltooid en de effectiviteit van het protocol positief heeft aangetoond. De maatregelen omvatten beschermde "social bubble" bezoeken aan de wal voor gasten om hen in staat te stellen ook te genieten van bestemmingen in elke aanloophaven.

Het MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsprotocol omvat een universele gezondheidscontrole van iedereen - gasten en bemanning - met inbegrip van tests voor COVID-19 voordat ze aan boord van een schip kunnen gaan; geavanceerde sanitaire voorzieningen en schoonmaakmaatregelen in het hele schip; verantwoord sociaal afstand houden; het dragen van mondmaskers in openbare ruimtes en technologie om te helpen bij het opsporen en traceren aan boord. In deze eerste fase is de capaciteit van het schip ook teruggebracht tot 70 procent om ervoor te zorgen dat sociaal afstand houden aan boord kan worden gegarandeerd.

Ontdek deze herfst de oostelijke en westelijke Middellandse Zee

Gasten aan boord van MSC Magnifica's Middellandse Zee cruises kunnen veilig een aantal fascinerende bestemmingen bezoeken met het rijke excursieprogramma van MSC Cruises. Enkele van de attracties zijn de scheve toren van Pisa, een stadstour door de historische Siciliaanse stad Messina, een open top busreis rond Malta, een bezoek aan de originele locatie van de Olympische Spelen in de 8e eeuw voor Christus in Griekenland, een rondleiding door het oude Athene en de wereldberoemde Akropolis, een wandeltocht in de eeuwige stad Rome en een busuitstapje naar de Noord-Italiaanse stad Genua. Tijdens de excursies aan land worden dezelfde gezondheids- en veiligheidsnormen gehanteerd als aan boord om niet alleen de gasten en de bemanning te beschermen, maar ook de lokale gemeenschap in de aanloophavens.
 
Met een makkelijke inscheping in vier Italiaanse havens tijdens de 10-nachtcruise - Genua, Livorno, Messina en Civitavecchia - is deze route perfect toegankelijk voor gasten die in de Schengenlanden verblijven en die deze cruise momenteel in eerste instantie kunnen boeken.

MSC Magnifica is een van de populaire middelgrote schepen van MSC Cruises en biedt naast een meesterlijk ontwerp ook ontspannen verfijning, een hoge verhouding balkonkajuiten, grote eetruimtes met vier restaurants en 11 bars, een zwembad met schuifdak, een spectaculair theater, een full-scale casino, een panoramische nachtclub en een 4D-bioscoop.

MSC Grandiosa's biedt momenteel 7-nachtelijke cruises aan met inscheping in de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia, Napels en Palermo en een aanleg in Valletta.

Gasten kunnen deze herfst en winter op MSC Magnifica boeken met prijzen vanaf €449 pp en kunnen profiteren van het volgende:

De mogelijkheid om reserveringen die gemaakt zijn voor 21 december 2020 kosteloos uit te stellen tot 31 december 2021, 15 dagen voor het vertrek van de initiële cruise voor een gewoon cruise arrangement of 22 dagen voor het vertrek van de vlucht voor Flight & Cruise arrangementen,
Het COVID-19 beschermingsplan voor de prijs van 18€ per persoon per cruise. Een pakket van 3 excursies voor 100€ (niet inbegrepen).

Voor meer informatie over MSC Magnifica, MSC Grandiosa en de nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van MSC Cruises klik hier
Om een cruise te boeken bezoek hier