06/11/2023

MSC Cruises breidt het entertainmentprogramma voor kinderen en tieners uit met nog meer leuke activiteiten voor een onvergetelijke vakantie.

  • Het nieuwe verrijkte kinder- en jongerenprogramma toont MSC Cruises' voortdurende inzet om gezinnen verrijkende ervaringen op zee te bieden.
  • De Young and Teens Club biedt verlengde openingstijden en 8 uur per dag live entertainment
  • Nieuwe "Ocean Cay: A cabin 12006 story" originele muziekvideo met in de hoofdrol jongeren influencer Merrick Hanna

Genève, Zwiterland, 6 november 2023 - MSC Cruises heeft een nieuw en uitgebreid "Teen and Young" programma onthuld voor haar gehele vloot, vergezeld van een nieuwe originele MSC Cruises tiener videoclip gewijd aan Ocean Cay MSC Marine Reserve. 

Vanaf 15 november 2023 zal de Young and Teens Club aan boord van alle schepen van MSC Cruises ruimere openingstijden hebben en acht uur per dag live entertainment bieden. Overdag kunnen gasten van 12-17 jaar genieten van hun speciale faciliteiten vol met de nieuwste consoles, games en VR-technologie.

Gasten kunnen ook een scala aan georganiseerde activiteiten aan boord verwachten, waaronder sport, geavanceerde amusementsopties, leuke entertainmentmogelijkheden in het aquapark en een diner dat exclusief voor jonge gasten en tieners wordt georganiseerd. Elke avond wordt er een andere exclusieve prime-time spelshow voor tieners aangeboden, gevolgd door een tienerdisco, zodat er tijdens de cruise eindeloos vermaak is.

Na het succes van twee originele webseries, "Kelly & Kloe aan boord" en "Cabin 12006", introduceert MSC Cruises nu voor het eerst een originele tienermuziekvideo - opgedragen aan zijn privé-eiland in de Bahama's, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 "Ocean Cay: A cabin 12006 story" zal vanaf 6 november 2023 beschikbaar zijn op YouTube. In de video speelt social media superster Merrick Hanna, die in totaal 47 miljoen volgers heeft op social media, samen met de Amerikaanse bijrollen Sophie Santella en Ralphy Perdomo en de Italiaanse webster Sespo.

 

Matteo Mancini, Senior Manager Youth Entertainment MSC Cruises: "Het steeds toenemende aantal jonge gasten en tieners aan boord van onze schepen leidt er natuurlijk toe dat we de trends volgen waar zij het meest van houden. MSC Cruises biedt hen een onvergetelijke 360-graden vakantie die thuis begint met onze originele entertainment content op het web en social media, aan boord doorgaat met onze activiteiten georganiseerd door onze Young & Teens Club en na de cruise doorgaat dankzij de tieners zelf die onze digitale makers en ambassadeurs worden."

Mancini gaat verder: "Als mensen ons vragen waarom MSC Cruises door de jaren heen internationaal is uitgeroepen tot 'Beste Cruisemaatschappij voor gezinnen', is het antwoord simpel: we luisteren naar onze jonge gasten en bouwen aan hun loyaliteit. De originele entertainment content van MSC Cruises, geproduceerd door onze jeugddivisie, overschreed 11,9 miljoen web hits, 64 miljoen impressies en meer dan 4 miljoen interacties tussen jonge gasten en tieners via de officiële hashtags #mscteens #cabin12006."

 

Steve Leatham, Head of Entertainment MSC Cruises: "We zijn zeer goed op de hoogte van de trends en eisen van het jonge en tienerpubliek, onze meest avontuurlijke gasten. We investeren actief in toonaangevende hardware en software om hen te vermaken, te prikkelen en te betrekken op manieren die zij zich alleen maar kunnen voorstellen. We zijn ons er ook van bewust dat sterke online ambassadeurcontent een manier is om de vakantiebeleving te laten beginnen vóór aankomst en lang daarna voort te zetten voor onze meest fanatieke gebruikers van sociale media."

Geproduceerd door MSC Cruises in samenwerking met Jumpcut Media en geregisseerd door Alessandro Valbonesi, vertelt de opwindende nieuwe videoclip over een cruisevakantie naar Ocean Cay, met een groep jonge gasten die verdeeld zijn door hun verschillende interesses tussen VR, sport, hiphop dansen en onbeantwoorde liefde. Het prachtige eiland Ocean Cay op de Bahama's verenigt hen en herinnert hen eraan hoe geweldig het leven is, vooral op vakantie.

Het originele lied met de titel "Ocean Cay", geschreven en geproduceerd door multi-platina muziekproducer Riccardo Scire', zal toegankelijk zijn op alle digitale platforms van MSC Cruises, waaronder Instagram en TikTok, zodat jonge gasten en tieners het kunnen gebruiken om hun eigen sociale inhoud te creëren terwijl ze op vakantie zijn.