18/01/2022

VERKOOP GESTART VOOR HET INAUGURELE SEIZOEN VAN DE MSC SEASCAPE, VOLGENDE WINTER IN DE CARAÏBEN

Door de inzet van het nieuwste schip van MSC Cruises in de Caraïben wordt het aanbod in deze regio verder verrijkt

De MSC Seascape zal voor het eerst afvaren vanuit Miami in december 2022

Ook de verkoop voor cruises met de MSC Divina vanuit Miami en de MSC Meraviglia vanuit Port Canaveral is gestart

Genève, Zwitserland – 18 januari 2022 MSC Cruises is gestart met de verkoop van tickets voor de MSC Seascape. Het tweede schip van de cruisemaatschappij in de Seaside EVO-klasse wordt momenteel gebouwd op de Fincantieri-scheepswerf in Italië en zal eind november worden opgeleverd. Het schip zal vanaf december 2022 beginnen te varen vanuit Miami voor haar eerste seizoen in de Caraïben en zal het toch al sterke aanbod voor gasten van MSC Cruises in deze populaire cruiseregio nog verder verrijken.

 

De MSC Seascape zal twee verschillende cruises van 7 nachten aanbieden vanuit Miami:
Oostelijke Caraïben: Doet Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau op de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek aan
Westelijke Caraïben: Doet Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica aan

 

Ontdek dit prestigieus nieuw schip hier en voor meer informatie over data en routes bezoek onze website.

 

Ook de verkoop voor de andere twee schepen van MSC Cruises die komende winter vanuit de VS naar de Caraïben zullen varen, is nu geopend. De MSC Divina heeft PortMiami als thuishaven en biedt een nieuw programma met afvaarten op vrijdag of maandag, waaronder:

Routes van 10 nachten naar Jamaica, Colombia, Panama en Costa Rica
Minicruises van 3 of 4 nachten naar de Bahama’s waarbij Nassau wordt aangedaan, met een overnachting bij Ocean Cay MSC Marine Reserve
Cruises van 7 nachten die een bezoek brengen aan Belize, Honduras, Mexico en Ocean Cay


De MSC Meraviglia zal Port Canaveral als thuishaven hebben. Deze nieuwe haven dicht bij Orlando, Florida vormt onderdeel van de plannen van MSC Cruises om haar activiteiten in deze regio uit te breiden. Vanaf oktober 2022 zal de MSC Meraviglia de volgende reizen aanbieden:

Minicruises naar de Bahama’s, waarbij altijd Ocean Cay MSC Marine Reserve wordt aangedaan
Routes van 7 nachten met stops in onder andere Cozumel en Costa Maya in Mexico, Belize en Ocean Cay

 

Alle Voyagers Club-leden die vóór 20 januari 2022 boeken, profiteren van hun gebruikelijke korting van 5% plus een extra vroegboekkorting van 5%, en ontvangen dubbele Voyagers Club-punten. Silver- tot Diamond-leden krijgen ook een boordtegoed van €50 per persoon.

 

Gratis flexibiliteit bij het boeken
Alle gasten die vóór 31 maart 2022 MSC Seascape boeken, doen dit in de geruststellende wetenschap dat hun boeking flexibel is: ze hebben tot 15 dagen voor vertrek de mogelijkheid om hun cruise om te boeken*.

 

Meer details over de MSC Seascape:
Ontworpen om gasten met de zee te verbinden:
De Seaside EVO-schepen zijn een evolutie van de innovatieve en populaire Seaside-klasse met nieuwe functies, ruimtes en opwindende ervaringen voor de gasten. De MSC Seascape brengt een ode aan de schoonheid van de oceaan met een hele reeks innovatieve ontwerpkenmerken om gasten te laten genieten van adembenemende uitzichten op de zee.

 

Net als bij haar zusterschip werd 65 procent van de openbare ruimtes van de MSC Seascape volledig opnieuw ontworpen, waardoor de gastenervaring naar een hoger niveau wordt getild en prachtige gelegenheden en locaties worden geboden om in nauwer contact te komen met de zee:
• 2.270 kajuiten met keuze uit 12 verschillende typen kajuiten en suites met balkon, waaronder de begeerde achtersuites
• 11 eetgelegenheden, 19 bars en lounges met tal van mogelijkheden om in de open lucht te eten en drinken
• Zes zwembaden, waaronder een prachtige infinity pool op het achterdek met een fantastisch uitzicht op de oceaan
• De MSC Yacht Club is groter en luxueuzer dan op elk ander schip van MSC Cruises en biedt ongeveer 3.000 m² ruimte, met adembenemende vergezichten over de oceaan vanaf de voordekken van het schip
• Een uitgestrekte, bijna 540 meter lange promenade langs de waterkant die gasten nog dichter bij de zee brengt
• Een spectaculaire Brug der Zuchten met glazen vloer op dek 16, die een unieke blik op de oceaan biedt

Toekomstbestendige milieutechnologie:


Tot de milieutechnologieën van de MSC Seascape behoren SCR-systemen (Selective Catalytic Reduction) op elk van de vier Wartsila 14V 46F-motoren om de uitstoot van stikstofoxide tot wel 90 procent te verlagen door dit gas om te zetten in onschadelijke stikstof en water. Het hybride uitlaatgasreinigingssysteem van het schip zal 98 procent van de zwaveloxide uit de emissies verwijderen.

Het vaartuig is uitgerust met de beste afvalwaterbehandelingssystemen in zijn klasse, met zuiveringsnormen die hoger liggen dan die van de meeste afvalwaterbehandelingsinstallaties aan land. Het is ook voorzien van geavanceerde afvalbeheersystemen, door de Amerikaanse kustwacht goedgekeurde ballastwaterbehandelingssystemen, de nieuwste technologische systemen ter voorkoming van olieverlies uit machineruimten, en diverse effectieve verbeteringen op het gebied van de energie-efficiëntie – van warmteterugwinningssystemen tot energiebesparende led-verlichting.

Het schip zal beschikken over een beheersysteem voor onder het wateroppervlak geproduceerde geluiden om de mogelijke effecten op zeezoogdieren te verminderen en isoleren.

 

Klik hier voor meer informatie over de MSC Seascape

Voor meer informatie over de komende wintercruises in de Caraïben, klik hier.

 

* 21 dagen voor Fly&Cruise-boekingen