Miami

Hippe kunstgalerijen en trendy restaurants
Het Design District
Ga wandelen in Miami Beach

Zoek en Boek Caribbean en Franse Antillen Cruises

Miami/Florida

Lange stranden en glamour

De excursies van MSC Cruises bieden u een mooie kans om Miami te bezoeken. Het is een stad met zeer uiteenlopende wijken die verspreid liggen over de hele stad en zo twee aparte steden vormen: het vasteland van Miami en de enorme zandbank ook bekend als Miami Beach.

Als u alleen naar de populairste gebieden van Miami Beach en de binnenstad gaat, kunt u dit het beste doen met de bus of te voet. Tijdens een MSC Caribbean cruise blijven de meeste bezoekers het langst in South Beach, een relatief klein gebied aan het zuidelijk uiteinde van de zandbank, waar u een bezoek kunt brengen aan de vele kunstgalerijen van Florida, evenals de hippe restaurants en de bruisende discotheken. 


Naar het noorden vindt u Central Miami Beach wat in de jaren 50 de plek was waar filmsterren vertoefden en op die manier Miami's internationale reputatie als glamoureuze vakantiebestemming bevestigden. Maar weinig toeristen reizen verder dan Miami Beach en missen zo enkele van de meest interessante plekken van de stad. 


Verscholen in het Miami-Dade cultureel centrum liggen de voortreffelijke geschiedenis- en kunstmusea van Miami en de Bayside Marketplace is de halteplaats voor boottochten van Miami's meest exclusieve kades. Verder naar het noorden vindt u de meest bruisende wijk van de stad, een stuk land langs en rond de Biscayne Boulevard, bekend als de Biscayne Corridor, waar u het magnifieke Performing Arts Center vindt, evenals de kunstgalerijen en showrooms van Wynwood en het Design District, en zelfs de viezige maar spannende immigrantenwijk Little Haiti


De eerste Cubanen van Miami vestigden zich in het zuidwestelijke deel van de binnenstad, net over de Miami River, in Little Havana. Dit is nog steeds een van de meest interessante delen van de wijk, rijk aan Latijns-Amerikaanse sferen en geluiden, alhoewel het minder Cubaans is dan voorheen.

Must sees in Miami

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Articles[0].Title

Ocean Cay, een uniek eiland

Ontdek onze nieuwe en exclusieve bestemming in de Bahama’s: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Op dit authentieke Caraïbische Marine Reserve kunt u ongekende, nieuwe ervaringen opdoen, u verbonden voelen met de natuur, de warmte van de Bahamaanse mentaliteit voelen en u helemaal overgeven aan de natuurvriendelijke omgeving.
Op Ocean Cay kunt u genieten van een ontspannende massage in een hut ofwel een ‘cabana’, de schoonheid van de zee ontdekken en de omgeving verkennen met specifieke excursies.

Ontdek onze excursies

  De haven bereiken

  De haven van Miami

  Dit gedeelte bevat informatie hoe de haven te bereiken is.

  Cruise Terminal:

  1015 North America Way
  Miami, FL 33132

  De haven bereiken per

  • Auto

   Port Miami is known worldwide as the “Cruise Capital of the World” and is in close proximity to Fort Lauderdale (23 miles north), West Palm Beach (71 miles north) and Orlando (238 miles north).

    • If using a GPS device, enter 1015 N. America Way, Miami, Florida 33132 as the address of your destination. Once at the Port's bridge, turn off your GPS, stay in the left lane and follow the signs to your designated terminal. 

   • If you are traveling from the north on I-95 South, take exit 3B to Bayside. Head south to Northeast 5th Street and turn left. Fifth Street will lead onto the Port Miami Bridge. Continue over the bridge and follow the signs to your designated terminal.

   • If you are traveling from the south, take I-95 North and exit at Northwest 2nd Street. Head straight on to NW 5th Street and turn right. Fifth Street will lead onto the Port Miami Bridge. Continue over the bridge and follow the signs to your designated terminal
   Auto
  • Vliegtuig

   Miami International Airport (MIA): 8 miles / 13 km to Port Miami

   Fort Lauderdale - Hollywood International Airport (FLL): 26 miles / 42 km to Port Miami

   PUBLIC SERVICES: Taxis are easily available from each airport.
   Vliegtuig

  Verenigde Staten

  Het land der mogelijkheden
  Het land der mogelijkheden

  De onmiskenbare aantrekkingskracht van de eilanden van het Caribisch gebied is het kristalheldere water.

  Een reis naar de Verenigde Staten, die een bezoek naar deze uitzonderlijk mooie, ongerepte locaties omvat, is een unieke ervaring. Deze voortreffelijke MSC cruise reist naar Miami, de Bahama's, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Puerto Rico. Ontscheping in Miami, Florida. Een grote, multiculturele metropool die veel Zuid-Amerikaanse invloeden heeft. De meest gefotografeerde en bezochte locatie is South Beach. Hippe bewoners, elegante boetieks, karakteristieke cafés en historische gebouwen: hier komen het verleden, heden en de toekomst samen in een unieke mix van ritmes en uitzinnigheid. In de Caribische Zee is Charlotte Amalie, de hoofdstad van de Amerikaanse Maagdeneilanden, een charmante locatie met weelderige groene heuvels, kleine spierwitte huisjes, een zee rijk aan kleurrijke vissen en adembenemende zonsondergangen, net zoals op de Bahama's, een eilandenketen bestaande uit 700 eilanden van roze zand omringd door transparante wateren. 

  San Juan daarentegen, de dichtbevolkte hoofdstad van Puerto Rico, zal u fascineren met zijn wolkenkrabbers en zijn oude centrum dat wordt omringd door prachtige gebouwen uit de koloniale tijd.