Miami Cruises

Miami Cruise

Stranden, glamour en levendige Latijns-Amerikaanse cultuur

Miami wordt de toegangspoort tot Amerika genoemd en het is inderdaad een zeer glamoureuze wereldstad om te verkennen aan het begin of einde van een MSC Cruise. De stad Miami is de thuisbasis van vele culturen en bruist van smaken uit Amerika, te beginnen met Cuba en de wijk Little Havana - een van de meest historisch belangrijke plaatsen, terwijl Wynwood beroemd is om zijn kunst aan de muur en de Puerto Ricaanse geschiedenis.

 

Tegenover Biscayne Bay ligt de stad Miami Beach, de thuisbasis van het wereldberoemde South Beach. Een door MSC Cruises georganiseerde begeleide privétour opent een wereld van mogelijkheden voor u: geniet van het strand, geniet van de Art Deco-architectuur en geniet van een drankje op de legendarische Ocean Drive, waar u mensen kunt kijken en misschien zelfs beroemdheden kunt spotten. Als de tijd het toelaat, maak dan een wandeling over het kunstzinnige Lincoln Road vol met cafés en winkels aan de straatkant. 

 

Tegenover de MSC Cruises port in het centrum van Miami ligt Bayside Marketplace - een levendig commercieel centrum dat een verzamelplaats is voor boottochten door Miami. De stad vanaf het water zien, met zijn indrukwekkende skyline en herenhuizen aan het water, is een ervaring op zich. De binnenstad heeft ook het oogverblindende Performing Arts Center, het Museum of Science, het Pérez Art Museum Miami (bekend als de PAMM), het schilderachtige Bayfront Park en de arena waar het drievoudige NBA-kampioen Miami Heat basketbalteam speelt.

 

Miami staat bekend om zijn winkels. Geniet van een tour en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, gevolgd door heerlijk winkelen in een van de grootste en nieuwste winkelcentra van Miami: Dolphin Mall. Met meer dan 240 verkooppunten heeft u ongetwijfeld wat extra ruimte in uw bagage nodig voor uw aankopen. Gelukkig zijn er verschillende bagagewinkels in het winkelcentrum om aan die behoefte te voldoen.

 

Ga westwaarts langs de stad de ongetemde wildernis in tijdens een MSC Cruises Excursie naar de Everglades. In dit nationale park waar water, in tegenstelling tot alle andere in Noord-Amerika, centraal staat, kunnen natuurliefhebbers een tocht met een moerasboot maken door het moeras en de waterwegen om alligators en een verscheidenheid aan vogels te spotten.

Cruises vanaf/naar Miami in 2021

Excursies & Activiteiten

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay | MSC Cruises

GROOTS DOOR DE NATUUR, UNIEK DOOR ONS

Haven bereiken

Port Miami is wereldwijd bekend als de "Cruise Hoofdstad van de Wereld" en ligt in de nabijheid van Fort Lauderdale (23 mijl ten noorden, ongeveer 37 km), West Palm Beach (71 mijl ten noorden, ongeveer 115km) en Orlando (238 mijl ten noorden, ongeveer 383 km). 

  • Als u een GPS-apparaat gebruikt, voer dan 1015 N. America Way, Miami, Florida 33132 in als het adres van uw bestemming. Eenmaal op de brug van de haven, zet u uw GPS uit, blijft u op de linker rijstrook en volgt u de borden naar uw aangewezen terminal.

  • Als u vanuit het noorden op de I-95 South reist, neemt u afslag 3B naar Bayside. Rijd zuidwaarts naar Northeast 5th Street en sla linksaf. Fifth Street leidt naar de Port Miami Bridge. Ga verder over de brug en volg de borden naar de aangewezen terminal.

  • Als u vanuit het zuiden komt, neemt u de I-95 North en neemt u de afslag Northwest 2nd Street. Rijd rechtdoor naar NW 5th Street en sla rechtsaf. Fifth Street leidt u naar de Port Miami Bridge. Ga verder over de brug en volg de borden naar de aangewezen terminal

Miami International Airport (MIA): 8 mijl / 13 km naar Port Miami 

Fort Lauderdale - Hollywood International Airport (FLL): 42 km naar Port Miami 

OPENBARE DIENSTEN: Taxi's zijn gemakkelijk beschikbaar vanaf elke luchthaven.