Eilat

Het Timna geologische park
Het Underwater Observatory Marine Park
Het Dolphin Reef

Vind MSC Grand Voyages Cruise

Elat/Eilat

Rode bergen en turquoise wateren

Tijdens een MSC Grand Voyages cruise blijkt Eilat een gewilde bestemming te zijn voor een vakantie naar Israël, terwijl het schip zachtjes wordt gewiegd door de golven van de Rode Zee.


Deze stad, die aan de rand van de Negev-woestijn verrijst, is in de afgelopen vijftig jaar een populaire vakantiebestemming geworden voor de plaatselijke bewoners en toeristen van over de hele wereld. Terwijl uw MSC cruiseschip u opwacht in de haven, bezoekt u de baai van Eilat en geniet u van het contrast tussen de turquoise wateren en de groene, door palmbomen begrensde kustlijn van het stadscentrum, en de rode onvruchtbare bergen die achter de gebouwen opkomen. Wandelend door de straten van Elat zult u alles vinden wat u nodig hebt om te ontspannen en om van uw excursie aan wal te genieten: winkels die unieke producten verkopen, winkelcentra, ijsbars, pubs, cafés en restaurants.

Op korte afstand van Eilat, in het midden van de woestijn, zijn er ook onverwachte bestemmingen zoals het Timna geologische park met zijn bizarre rotsformaties en de fascinerende woestijnlandschappen – waaronder de ravijnen van de Red Canyon – waar nomadische bevolkingsgroepen zoals de bedoeïenen tot op de dag van vandaag doorheen reizen. Als u echter dicht bij de zee wilt blijven, biedt MSC Cruises een excursie aan naar het Underwater Observatory Marine Park met een haaientank en aquariums gevuld met zeldzame vissen, typerend voor de Rode Zee waar het park uitzicht op heeft. Dit park heeft de ideale locatie om een aantal uren aan wal alleen of met uw kinderen te spenderen. Bij de Dolphin Reef en de beschermende baai zijn echter de dolfijnen de absolute sterren.

De herinnering van het zwemmen dicht bij deze fascinerende dieren zal u altijd bijblijven. Ten slotte, in het Coral Beach Nature Reserve, heeft u goed zicht op de koraalriffen die de Rode Zee beroemd hebben gemaakt.    

Must sees in Elat

Ontdek onze excursies

  Israël

  Welkom in het Heilige Land
  Welkom in het Heilige Land

  Een vakantie in Israël laat haar sporen na. Er zijn zoveel interessante dingen te zien in het Heilige Land dat in iedere behoefte kan worden voorzien. Natuur, geschiedenis, traditie, religie, ontspannen op het strand, vrijduiken, wandelen... alles wat op een vakantieafvinklijstje kan staan is hier te vinden.

  In alle streken, van Galilea in het zuiden, bekend als het Zwitserland van Israël, tot de Hermonberg in het noorden en de lakte van Jizreël, de locatie van de Bijbelse Apocalyps, vindt u genoeg mogelijkheden. U kunt beginnen bij de plaatsjes die geassocieerd worden met het leven van Christus door een bezoek te brengen aan de Geboortekerk in Bethlehem en dan in Nazareth aan de Basiliek van de Aankondiging.

  Langs het doolhof van straatjes, dat u rustig moet verkennen, vindt u oude kerken uit verschillende tijdsperiodes, vaak herbouwd en aangevuld met Byzantijnse elementen of elementen uit de tijd van de kruistochten.
  Mis geen excursie naar Acri, de stad die de zetel was van de Tempeliers en die nog steeds hun markering draagt.
  Of naar Akko, waar de golven van de Middellandse Zee tegen de majestueuze oude stadsmuren slaan.

  De meer alledaagse, feestliefhebbende en bruisende stad is Tel Aviv, de modernste stad van Israël die 24 uur per dag actief is. Ook aan te raden is een bezoek aan de woestijn van Judea, een rotsachtig en droog landschap dat uitmondt in de spectaculaire Dode Zee.