Dineren voor kinderen

Recepten voor blije kids

Recepten voor blije kids

Het geheim van MSC's kinderdiners zit hem in de prachtige variatie en de overheerlijke eenvoud.

Wij zorgen net zo voor goed voor hen als voor volwassenen. Ze hebben dus hun eigen menus uit de Mediterrane en internationale keuken. Hun eigen gastronomische selectie en hun eigen dinerentertainment opties. 


Soort dienst: Inbegrepen


 - Kids’ menus

Onze Kids’ Menus in het hoofdrestaurant bevatten gerechten die door voedingsdeskundigen van het Chicco observatorium zijn beoordeeld en die bereid zijn volgens de strengste voorwaarden. Hierbij zitten ook maaltijden voor baby’s van 6 tot 12 maanden – licht verteerbaar, smakelijk, authentiek en bevorderend voor de groei… en dat net zo goed als die van Moeder!
Elk buffetrestaurant beschikt over een Kids’ Corner en een speciaal hiervoor bestemde Familie- & Kinderenruimte.  


Beschikbaar op alle schepen van MSC Cruises. - Happy dinners

Laat uw kinderen eerst eten en dan spelen. Zodra zij klaar zijn met eten nemen wij hen graag mee naar de kid’s clubs, zodat u even rustig van uw maaltijd kunt genieten.


Beschikbaar op alle schepen van MSC Cruises. - Fun Time Dinners

Geef uw kinderen een stukje eigen verantwoordelijkheid: onze jeugdbegeleiders kunnen hen meenemen naar het gedeelte waar het kids’ buffet, waar zij samen met hun nieuwe vriendjes heerlijk kunnen smullen, terwijl u geniet van uw eigen maaltijd.


Beschikbaar op alle schepen van MSC Cruises. - Specialiteitenrestaurants

Als u uzelf of uw gezin eens op iets wilt trakteren dat een tikje anders is dan anders, dan presenteren de specialiteitenrestaurants, die op al onze schepen te vinden zijn, de wereld op een bord, van overheerlijke sushi en andere Aziatische delicatessen tot malse vleesgerechten, Franse cuisine en nog veel meer. Ook is er voorzien in zoete lekkernijen die bereid zijn door onze partners Venchi chocolate en Jean-Philippe Maury.


Beschikbaar op alle schepen van MSC Cruises. - Dieetwensen

Natuurlijk hebben wij ook iets te bieden voor mensen met een vegetarisch, glutenvrij of ander eetpatroon. Al onze schepen bieden maaltijden die speciaal voor kinderen zijn bestemd, waaronder een aantal populaire mediterrane en internationale klassiekers. Wij hebben zelfs een alcoholvrij drinkpakket voor kinderen.


Beschikbaar op alle schepen van MSC Cruises.

* Type service: er zijn kosten van toepassing