Speciale diëten & Menu's

Wij geloven dat iedereen op een MSC cruiseschip bijzonder is

Wij geloven dat iedereen op een MSC cruiseschip bijzonder is

Daarom verzorgen wij gepersonaliseerde menu's en oplossingen voor ieders eetwensen.

- Vegetarische menus met heerlijke specialiteiten, vers bereid volgens de gourmet standaard waar MSC bekend om staat 

- Voorverpakte koosjer** maaltijden en halal producten van hoge kwaliteit (rundvlees, lam en pluimvee) zijn beschikbaar indien minstens twee maanden voor vertrek aangevraagd.

 
- Glutenvrije keuken*: MSC Cruises heeft een certificaat behaald van Bureau Veritas om glutenvrije menu’s wereldwijd te dienen (food code : 20ppm) in de hoofdrestaurants van de MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Musica.


*MSC Glutenvrije keuken's zijn geschikt voor glutenintolerantie, maar niet voor glutenallergie.

** Het is mogelijk dat er aan boord van het schip meer maaltijden beschikbaar zijn na een voorafgaand verzoek van de gast en dit ten minste twee maanden voor vertrek, tegen een extra toeslag van €25 p.p., die bij de reservering moet worden bevestigd.


  • Glutenvrije menu's van ontbijt tot lunch en diner in de belangrijkste restaurants. Vieruurtje (voorverpakte snacks) in de buffetrestaurants
  • Glutenvrije maaltijden voor rondleidingen inclusief een maaltijd kunnen worden aangevraagd bij de excursiebalie aan boord
  • Grote keuze aan glutenvrije dranken, inclusief cocktails en bieren
  • Volledig glutenvrije recepten worden bereid door talentvolle koks in speciale keukens aan boord, met producten die in aparte ruimtes worden bewaard volgens de veiligheidsregels en richtlijnen van het "Cruises Project" van de Italiaanse Coeliac Society (Italiaanse coeliakievereniging) met wie MSC nauw samen werkt voor de bovenstaande schepen, varend in de Middellandse Zee en Noord-Europa.
  • Aan boord van de MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera en MSC Lirica, kunnen de passagiers zullen over een beperkte selectie aan glutenvrije verpakte snacks beschikken, zoals koekjes, croissants, taart en muffins.
Zodra MSC Grandiosa in de vaart is, zullen we het certificeringsproces met Bureau Veritas afronden, waardoor we ook op dit schip glutenvrije menu's kunnen aanbieden.
 
Bezoek onze pagina Speciale Behoeften voor meer informatie.