MSC BELLISSIMA


NAAMCEREMONIE


MSC Cruises nieuwste vlaggenschip de MSC Bellissima is op 2 maart na een glitterende naamceremonie haar reis begonnen. De nieuwste aanwinst van de MSC Cruises vloot is de geschiedenis ingegaan als het grootste schip dat ooit gedoopt is in Southampton.

Het evenement had de naam van het schip Bellissima vastgelegd, welk betekent "het uitstralen van intense schoonheid, welk de zintuigen prikkelt," met spectaculaire live entertainment en optredens van speciaal uitgenodigde gasten van over de hele wereld. 


Blader door de onderstaande fotogalerij en beleef deze fantastische gebeurtenis opnieuw.

Sophia Loren


De Italiaanse filmlegende Sophie Loren is geboren in Rome en opgegroeid in Napels. Vanaf jonge leeftijd werkte zij als model voor tijdschriften en vocht ze hard voor haar eerste kleine rollen in films. Daarna zorgde haar schoonheid en talenten ervoor dat zij uitgroeide tot een Italiaans en internationaal icoon, geliefd en bewonderd door de hele wereld. Zij staat bekend als de meest populaire Italiaanse actrice aller tijden, winnaar van een groot aantal prijzen, inclusief een Oscar voor haar rol in La Ciociara (Two Women). Loren is godmother van de gehele MSC Cruises vloot.

Andrea Bocelli


Een zachte en herkenbare stem als handtekening, welk te horen is in meer dan tachtig miljoen platen, Andrea Bocelli is overal ter wereld verklaard als de getuigenis van de hoogste Italiaanse vocale traditie. Als succesvolle artiest, van concerten voor een groot publiek, versloeg hij alle disco-platen. Hij heeft zich altijd ingezet voor het verspreiden van positiviteit, hoop en doorzettingsvermogen op wereldniveau en voor het ondersteunen van sociale doelen met de Andrea Bocelli Foundation.

Matteo Bocelli


Matteo Bocelli is een Italiaanse tenor en muzikant. In juli 2016 maakte Matteo zijn debuut als tenor voor twaalfduizend toeschouwers in het Teatro del Silenzio. Naast hem, zoals Leo Nucci en Sumi Jo, zong hij aria's uit opera's van Giuseppe Verdi. In maart 2017 nam Matteo deel aan de David Foster and Friends-competitie voor de Horatio Alger Award in Washington. In 2018 werkte hij samen met zijn vader aan het nummer 'Fall on me', dat deel uitmaakt van het album 'Sì' van Bocelli Sr.

Cirque du Soleil at Sea


MSC Cruises en wereldleider op het gebied van live entertainment Cirque du Soleil zijn een partnerschap aangegaan om een unieke onboard entertainmentervaring aan te bieden op onze Meraviglia-klasse schepen, elk met zijn speciaal ontworpen miljoenen-euro-entertainment- en eetgelegenheid, de Carousel Lounge. Hier kunnen gasten genieten van een diner of een cocktail voordat ze de uitvoeringen van Cirque du Soleil at Sea bekijken. Er worden in totaal acht originele shows gemaakt. De eerste twee shows zijn momenteel te bezichtigen aan boord van MSC Meraviglia en nu beginnen er twee gloednieuwe shows op de MSC Bellissima vanaf maart 2019.

Holly Willoughby


Tv-presentatrice en auteur Holly Willoughby is vooral bekend voor het hosten van 'This Morning' (ITV), 'Dancing on Ice' (ITV) en 'Celebrity Juice' (ITV2), plus een recente uitzending in de jungle, co-hosting 'I’m A Celebrity…. Get Me Out Of Here!’. Ontdekt door Storm Modeling Agency op 14-jarige leeftijd, werd Holly snel het gezicht van Rimmel en het lichaam van Pretty Polly en is nu het gezicht van Garnier Nutrisse Pearly Blondes en BB Cream, evenals Brand Ambassador for M & S. Ze is de auteur van kinderboeken met haar zus Kelly en twee babyboeken.

Nile Rodgers & Chic


Meerdere GRAMMY-winnende componist, producer, arrangeur en gitarist Nile Rodgers is legendarisch omdat hij voortdurend nieuwe muzikale terreinen doorkruist en de grenzen van populaire muziek verlegt. Als mede-oprichter van CHIC pioneerde Rodgers een muzikale taal die hitlijsten als 'Le Freak' genereerde en leidde tot de komst van hiphop met 'Good Times'. Nile Rodgers overstijgt alle muziekstijlen van elke generatie met een oeuvre dat hem inducties heeft opgeleverd in de Rock & Roll Hall of Fame (2017) en de Songwriters Hall of Fame (2016). Zijn werk in de CHIC Organization en zijn producties voor artiesten als David Bowie, Diana Ross en Madonna hebben wereldwijd meer dan 500 miljoen albums en 75 miljoen singles verkocht.

Thanks to
Award[0].Title

Samsung

Award[1].Title

Harman

Award[2].Title

Shell Marine

Award[3].Title

Gebr. Heinemann

Award[4].Title

Swarovski

Award[5].Title

Movado Group Inc.

Award[6].Title

Southampton City Council

Award[7].Title

ABP Southampton