MSC SEAVIEW


Inhuldiging

De zee is klaar om de #MSCSeaview te verwelkomen.


#MSCSeaview is op zee

Op 9 juni werd de #MSCSeaview in Genua, Italië, tijdens een spectaculaire ceremonie gedoopt. 

Een cruise ervaring verbindt u met de buitenwereld, van de zee tot aan de lucht. U zult altijd omgeven zijn door spectaculaire uitzichten terwijl u aan het zonnen bent, geniet van een diner of ontspant tijdens een massage.

Herbeleef het evenement door alle foto's te bekijken!

SOPHIA LOREN


De Italiaanse filmlegende Sophie Loren is geboren in Rome en opgegroeid in Napels. Vanaf jonge leeftijd werkte zij als model voor tijdschriften en vocht ze hard voor haar eerste kleine rollen in films. Daarna zorgde haar schoonheid en talenten ervoor dat zij uitgroeide tot een Italiaans en internationaal icoon, geliefd en bewonderd door de hele wereld. Zij staat bekend als de meest populaire Italiaanse actrice aller tijden, winnaar van een groot aantal prijzen, inclusief een Oscar voor haar rol in La Ciociara (Two Women). Loren is godmother van de gehele MSC Cruises vloot.


Herbeleef het evenement door alle foto's te bekijken!

ZUCCHERO


Een van de grootste artiesten van rock blues muziek in Italië, Zucchero (geboren als Adelmo Fornaciari) heeft tijdens zijn carrière meer dan 60 miljoen albums verkocht, 8 miljoen hiervan behaalde hij alleen al met zijn album “Oro, incenso e birra”. Zijn muziek werd over de hele wereld beluisterd mede dankzij diverse samenwerking met grote internationale artiesten als Bryan Adams, The Blues Brothers, Bono, Jeff Beck, Eric Clapton, Joe Cocker, Elvis Costello, Miles Davis, Peter Gabriel, John Lee Hooker, B.B. King, Mark Knopfler, Brian May, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Alejandro Sanz, Sting en nog veel meer.

MICHELLE HUNZIKER


Levendig en vol met zelfspot, Michelle Hunziker is een all-round entertainer met een apart gevoel voor humor. Ze is geboren in Zwitserland en heeft een Nederlandse moeder en een Zwitsers-Duitse vader. In 1993 verhuisde ze naar Italië waar ze in drie jaar tijd een succesvolle tv-carrière heeft opgebouwd. Als hoogtepunten was zij co-presentatrice van de Italiaanse programma Striscia la Notizie, Zelig en Paperissima, evenals verschillende edities van het Samremo Music Festival en haar acteerrollen in diverse comedies en sit-coms. Zij heeft ook veel gewerkt in de theater- en filmindustrie, terwijl ze ook nog eens een carrière opbouwde op Duitse televisie. Ze woont nu in Milaan en is trotse moeder van drie geweldige dochters.

LORELLA CUCCARINI


Lorella Cuccarini is danseres, zangeres, actrice en televisie presentatrice. Ze verscheen op haar 20ste voor het eerst als danseres tijdens de show “Fantastico”. Een paar jaar later werd zij gevraagd om de host te worden voor ”Paperissima” en presenteerde de allereerste live entertainment show van Italië op Canale 5 “Buona Domenica” en nog vele andere. Ook verscheen zij tijdens de “Sanremo Music Festial” als host en zangeres, terwijl haar theater debuut in de jaren 90 met de voorstelling “Grease” drie jaar lang te zien was. Zij is ook ambassadeur voor de Italiaanse goede doelen organisatie “Trenta ore per la vita”. In 1992 trouwde zij met muziek producer Silvio Testi, met wie zij vier kinderen kreeg.

PICCOLO CORO DELL’ ANTONIANO


De Piccolo Coro “Mariele Ventre” dellÁntoniano wordt uitgevoerd door SABRINA SIMONI en is het meest bekende kinderkoor van de wereld, met een grote hoeveelheid volgens op Youtube. Meer dan 50 jaar geleden opgericht, het koor heeft opgetreden in alle 58 edities van de populaire Italiaanse TV muziekwedstrijd programma “Zecchino d’Oro”. Ook hebben zij deelgenomen aan een groot aantal evenementen en samenwerkt met grote Italiaanse en internationale artiesten als Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Richard Attenborough en Peter Ustinov. Het koor bestond eerst uit vijf leden, allemaal van Bologna in Italië, maar groeide uit tot een huidige aantal leden van 56, inclusief kinderen van verschillende nationaliteiten.

ROBERTA DI MARIO


Roberta Di Mario is een Italiaanse pianiste en componiste. Emotioneel, elegant en vol met passie, zij heeft altijd geleefd voor muziek. Ze begon al vanaf jongs af aan met het geven van voorstellingen en won nationale en internationale wedstrijden. Zij heeft pianoforte gestudeerd aan de Parma Conservatory, waar zij als beste van haar klas afstudeerde. Naast het geven van voorstellingen in Italië en overzees, inclusief haar concerten in New York in 2016, heeft ze ook diverse albums opgenomen. Roberta houdt van experimenteren, lieve en agressieve tonen bewegen vrij tussen de geluiden van theater, musical, jazz, swing, pop, modern, ambient en soundtrack muziek.