Onze maritieme traditie

De Zee was nooit zo Spectaculair
De Zee was nooit zo Spectaculair

Onderzoek de vloot van MSC Cruises en ontdek de unieke eigenschappen van elk MSC-cruiseschip.
Met een combinatie van traditionele elegantie en hypermoderne voorzieningen, bieden onze innovatieve schepen het beste op het gebied van dineren, entertainment en andere mogelijkheden aan boord, waarbij aan het behoud van het milieu ook grote zorg wordt besteed.
Kies uw MSC-cruiseschip en zie hoe spectaculair een zeereis kan zijn! 

  • Al onze kapiteins hebben minimaal 11 jaar ervaring met navigatie hebben en afkomstig zijn uit onze handelsactiviteiten wereldwijd. Ze ondergaan voortdurend intensieve trainingsprogramma's. 
  • We zijn selectief in het aannemen van de bemanning en zorgen voor doorlopende trainingen, zodat we service van de hoogste kwaliteit kunnen bieden 
  • We bevaren meer dan 1000 verschillende routes over de hele wereld 
  • De elegante interieurs bevatten onder meer natuursteen en marmer, voornamelijk afkomstig uit Italië   
  • Stoffen van superieure kwaliteit, mozaïeken van bladgoud en trappen van Swarovski kristal   
  • Meer balkonkajuiten met uitzicht op zee dan welke andere cruisemaatschappij dan ook   
  • Een milieuvriendelijke cruisemaatschappij met innovatieve energiebesparingssystemen en water-recyclinginstallaties op onze schepen   
  • Al meer dan 11 miljoen reizigers hebben genoten van een MSC cruise

MSC GRANDIOSA'S GROTE HERSTART

Articles[0].Title

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN OVER DE HERSTART

Lees alles over de uitstekende ervaring aan boord en aan wal met MSC Grandiosa via de beoordelingen van onze eerste cruisers die tijdens op zee gingen.  
 
We kijken er naar uit om u weer aan boord te verwelkomen!

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay, een uniek eiland

Ontdek onze nieuwe en exclusieve bestemming in de Bahama’s: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Op dit authentieke Caraïbische Marine Reserve kunt u ongekende, nieuwe ervaringen opdoen, u verbonden voelen met de natuur, de warmte van de Bahamaanse mentaliteit voelen en u helemaal overgeven aan de natuurvriendelijke omgeving.
Op Ocean Cay kunt u genieten van een ontspannende massage in een hut ofwel een ‘cabana’, de schoonheid van de zee ontdekken en de omgeving verkennen met specifieke excursies.
Ocean Cay, een uniek eiland

MSC for Me

MSC TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE KUNST VAN GASTVRIJHEIDE

Ontdek hoe MSC Cruises u de mooiste belevingen en de beste herinneringen schenkt, alles op maat en volgens de hoogste vereisten. Geniet ervan.

Beschikbaar voor gasten die reizen op MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaviaw en MSC Splendida (alleen als de cruise vanuit China komt).  
Binnenkort aan boord van de MSC Seashore en MSC Virtuosa.
MSC TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE KUNST VAN GASTVRIJHEIDE

Virtual Tours Overzicht

Ontdek onze schepen door een interactieve 360° Virtual Tour

MSC Armonia

MSC Armonia

MSC Bellissima

MSC Bellissima

MSC Divina

MSC Divina

MSC Fantasia

MSC Fantasia

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Magnifica

MSC Magnifica

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

MSC Musica

MSC Musica

MSC Opera

MSC Opera

MSC Orchestra

MSC Orchestra

MSC Poesia

MSC Poesia

MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Seaside

MSC Seaside

MSC Seaview

MSC Seaview

MSC Sinfonia

MSC Sinfonia

MSC Splendida

MSC Splendida

Monitoring van de route

Articles[0].Title

STATE-OF-THE-ART VEILIGHEID

We zijn de trotse erfgenamen van een unieke erfenis aan zeevaart, vandaar dat MSC-cruises oude waarden van maritiem professionalisme koestert, voor onze hele bemanning, op elk niveau. We ondersteunen ze gedurende hun hele carrière om hun expertise te perfectioneren en continu up-to-date te houden. En we zorgen dat ze over de meest geavanceerde navigatie- en veiligheidstechnologieën beschikken.

Onze ultramoderne schepen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een innovatief Route Monitoring System dat gebruik maakt van satelliettechnologie om de grote hoeveelheid data die aan boord wordt verzameld naar het MSC-cruises Maritime Operations Headquarters in Sorrento te sturen. Daar stuurt een QPS-server de informatie door naar weer een reeks verfijnde systemen, waaronder een Quaestor-tool voor het voorbereiden en analyseren van de route.

Zo wordt continu de positie van het schip, de snelheid, richting en koers in de gaten gehouden en geanalyseerd, tegelijk met de diepte, stroming en andere parameters van de wateren waarin het schip verkeert, plus de positie van alle andere vaartuigen binnen een straal van 40 mijl. Het resultaat: al onze schepen volgen continu een volledig veilige koers, of ze nu aan het varen zijn, manoeuvreren, navigeren of afmeren. Vergelijkbare state-of-the-art oplossingen sturen complete data van de machinekamer en weersystemen aan boord zowel naar de brug als naar Sorrento, zodat we in realtime het overzicht hebben en continu kunnen optimaliseren. Dit levert extra winst op: buitengewone ecologische prestaties van de hele vloot, omdat we het verbruik van energie en brandstof optimaliseren om de uitstoot tot een minimum te beperken. Zodat de wereld die we doorkruisen voor toekomstige generaties net zo mooi is als vandaag voor ons.

Eco-schepen

Articles[0].Title

Eco-schepen

KWALITEITSMANAGEMENT Wij hebben ISO-certificeringen voor het milieumanagement van onze schepen, bescherming van de ecosystemen waarmee deze in contact komen en ons kwaliteitsmanagement aan boord en aan wal.

ENERGIEBESPARINGSSYSTEMEN Wij gebruiken een scala aan innovatieve energiebesparende apparaten, van airconditioningoptimalisatie tot bewakingssystemen van de kajuiten.

AFVALBEHEER EN RECYCLING Aan boord van onze schepen maken we gebruik van een hele reeks afvalbeheer- en waterrecyclingtechnologieën die voldoen aan de hoogste milieustandaarden.
Awards
Award[0].Title

7 Golden Pearls

Beste schip met zorg voor het milieu
CLEANSHIP 2 - AWT (geavanceerde afvalwaterzuivering) CLEAN-SEA2 en CLEAN-AIR (emissiebestrijding)
Award[1].Title

ISO 14001

Milieumanagement
Award[2].Title

ISO 22000

Voedselveiligheidsbeheer
Award[3].Title

OHSAS 18001

Veiligheidsbeheer
Award[4].Title

ISO 50001

Energieprestatie

Award[5].Title

ISO 9001:2008

Kwaliteitsmanagement

EED (Energy Efficiency Design)

2016 Safety Best Practices Award