DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil shows exclusief voor MSC Cruises
Cirque du Soleil shows exclusief voor MSC Cruises

Cirque du Soleil shows exclusief voor MSC Cruises


MSC Cruises is trots om een unieke, eerste samenwerking aan te kondigen met de meest bekroonde wereldleider in artistieke entertainment: Cirque du Soleil.

Vanaf de lancering van MSC Meraviglia in juni 2017, het eerste cruiseschip van de nieuwe Meraviglia generatie, worden voorzien van een Entertainment Lounge mede-ontworpen door Cirque du Soleil voor een unieke ervaring op zee.

Zes avonden per week zullen professionele Cirque du Soleil kunstenaars twee adembenemende shows geven voor een publiek van 450 gasten! Onze gasten kunnen de eerste van deze shows bijwonen op de allereerste cruise van MSC Meraviglia in juni 2017. Vanaf 19 juni zullen er twee verschillende shows worden uitgevoerd.


De lange termijn samenwerking met Cirque du Soleil zal later worden uitgebreid tot de drie zusterschepen MSC Meraviglia, die worden gelanceerd in 2019, 2020 en 2022.

CIRQUE DU SOLEIL SHOWS

Cirque du Soleil shows

Cirque du Soleil shows

Cirque du Soleil heeft twee verschillende shows gecreërd; Viaggio en Sonor, elk met een uniek concept, ambiance, verhaallijn, kostuums en make-up.

De SONOR dinerervaring zal gasten uitnodigingen in een parallelle wereld naar culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen. VIAGGIO zal gasten in een universum met kleur onderdompelen, waarbij de verbeelding van gasten van begin tot eind wordt vermaakt. 

Klik hier en boek

Cirque du Soleil

Data en cijfers

Data en cijfers

 Een groep van 20 straatartiesten trokken door de straten rond 1984. Cirque du Soleil begon in een dorpje vlakbij Québec in Canada. Zij vormden uiteindelijk een artiesten collectief met een uitzonderlijk hoge artistieke kwaliteit.
Het bedrijf heeft ruim 4.000 medewerkers in dienst, waarvan 1.300 artiesten van meer dan 50 verschillende nationaliteiten. Cirque du Soleil brengt ons verwondering en vreugde voor meer dan 180 miljoen toeschouwers in meer dan 400 steden, 60 landen en 6 continenten!
 
Voor meer informatie over Cirque du Soleil, ga naar www.cirquedusoleil.com