DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises
Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises

MSC Cruises werkt samen met Cirque du Soleil voor uniek entertainment aan boord.

In 2013 had Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, de visie om het entertainment aan boord naar een nieuw niveau te brengen. Omdat MSC Cruises altijd op zoek is naar samenwerking met internationale en innovatieve leiders, was het normaal om een ​​beroep te doen op Cirque du Soleil.

Door deze langdurige samenwerking zal Cirque du Soleil, 's werelds toonaangevende entertainmentbedrijf voor kunst, in totaal acht originele shows creëren die exclusief zullen worden aangeboden op de vier MSC Cruises Meraviglia-generatieschepen, waarvan de eerste twee reeds worden gepresenteerd  aan boord van de MSC Meraviglia sinds juni 2017.


Zes avonden per week vindt deze entertainmentervaring plaats in een op maat gemaakte dining-showroom, de Carousel Lounge. Daar kan u genieten van een diner of een cocktail en vervolgens het live entertainment van Cirque du Soleil bewonderen.

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

Cirque du Soleil at Sea shows

Cirque du Soleil at Sea shows

Cirque du Soleil heeft twee verschillende shows gecreërd; VIAGGIO en SONOR, elk met een uniek concept, ambiance, verhaallijn, kostuums en make-up.

De SONOR dinerervaring zal gasten uitnodigingen in een parallelle wereld naar culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen. VIAGGIO zal gasten in een universum met kleur onderdompelen, waarbij de verbeelding van gasten van begin tot eind wordt vermaakt. 

Klik hier en boek

CIRQUE DU SOLEIL

Data en cijfers

Data en cijfers

Cirque du Soleil verbaasde reeds meer dan 190 miljoen kijkers met 42 producties die plaatsvonden in bijna 450 steden in 60 landen. Cirque du Soleil heeft meer dan 4000 medewerkers, waaronder 1.400 artiesten uit bijna 50 landen. Hun creatieve benadering is van een verscheidenheid aan vormen van entertainment, zoals multimedia-producties, meeslepende ervaringen en speciale evenementen.
Ga voor meer informatie over Cirque du Soleil naar www.cirquedusoleil.com