DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil at Sea* shows exclusief voor MSC Cruises

Opmerking: Cirque du Soleil at Sea shows worden tijdelijk opgeschort aan boord van MSC Grandiosa en dit vanwege de strenge reisbeperkingen voor de internationale artiesten die in de shows optreden.


MSC Cruises is trots om een unieke, eerste samenwerking aan te kondigen met de meest bekroonde wereldleider in artistieke entertainment: Cirque du Soleil. 

In 2013 kreeg Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, het idee om entertainment aan boord tot een nieuw en ongekend niveau te tillen. MSC Cruises zoekt en werkt altijd met de meeste innovatieve, wereldleiders in de entertainment en daar hoort Cirque du Soleil zeker bij. 
Cirque du Soleil zal in totaal acht exclusieve voorstellingen creëren voor op de MSC Meraviglia generatie schepen. De eerste zes voorstellingen zijn momenteel beschikbaar aan boord van MSC MeravigliaMSC Bellissima en MSC Grandiosa

Zes avonden per week zullen professionele Cirque du Soleil kunstenaars een show uitvoeren in een speciaal ontworpen Entertainment Lounge, terwijl u als gast geniet van een culinaire ontdekkingstocht tijdens de Cirque du Soleil at Sea voorstelling.

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP MSC GRANDIOSA

.

.

EXENTRICKS & COSMOS

Twee originele shows aan boord van MSC Grandiosa

EXENTRICKS - Verwacht het Onverwachte

EXENTRICKS is een levendig spektakel vol plezier en kattenkwaad dat u uitdaagt om uw excentrieke kant te omarmen.
Zet je schrap! Bij elke bocht wordt u overrompeld in dit levendige spektakel van Cirque du Soleil at Sea. Bereid u voor om overweldigd te worden door een kleurrijke cast van eigenzinnige personages. En het is allemaal hands-on deck, want u zou heel goed kunnen worden uitgenodigd om direct in de actie deel te nemen.


COSMOS - Reis naar het Onverwachte 

COSMOS neemt u mee op een soul-roerende reis door de Melkweg samen met een dappere kosmonaut op zoek naar zelfontdekking. 3, 2, 1 ... LIFT OFF!

Vuur uw zintuigen op! Maak uw klaar om een adembenemende reis door de Melkweg te ervaren met een dappere astronaut op zoek naar zelfontdekking en ga mee in een fantastische wereld van Cirque du Soleil at Sea! Voel hoe uw emoties in hypersnelheid gaan terwijl u het grote onbekende in schiet en ontdek wat u doet stralen.CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC BELLISSIMA

.

.

SYMA & VARÉLIA SHOWS

Twee originele shows aan boord van de MSC Bellissima

SYMA – Sail Beyond Imagination
SYMA - Sail beyond Imagination neemt je mee op de epische reis van een jonge zeeman vol fantasie. Op deze gewaagde, dappere expeditie, stort hij zich in troebel water en ontdekt het mysterieuze eiland van zijn dromen, bevolkt door surrealistische en kleurrijke wezens. Meeslepende videobeelden, een origineel decorontwerp, bioluminescente verlichting en acrobatische hoogstandjes maken van SYMA een onvergetelijke show.

VARÉLIA – Love In Full Colour
VARELIA - Love in Full Color geeft een middeleeuws verhaal een futuristische draai. Het traceert de moeilijke loop van een onconventionele verkering tussen een prinses met een opvallende violette huid en een charmante held die blind is. Hun ontluikende romance wordt verijdeld door een slechterik die, in een vlaag van waanzin, de prinses ontvoert. Met de hulp van zijn vrienden formuleert de dappere jonge held een plan om zijn geliefde te redden. 

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC MERAVIGLIA

.

.

SONOR & VIAGGIO SHOWS

Twee originele shows aan boord van MSC Meraviglia

SONOR
SONOR neemt gasten mee op een auditief avontuur met dansers, acrobaten en personages, allemaal op het ritme. Het tovert een wereld van unieke sensaties, verbazingwekkende geluiden, gedurfde muziek en meeslepende projecties en culmineert in een grootse finale voor de zintuigen.


VIAGGIO
VIAGGIO is het verhaal van een gepassioneerde en excentrieke kunstenaar die de roep van zijn Faceless Muse hoort. Mysterieus en verleidelijk wenkt ze hem in de levendige wereld van zijn ongebreidelde verbeelding om zijn meesterwerk te voltooien. Met elke streek van zijn penseel onthult de schilder de details van zijn grandioze tableau. Elektrische kleuren vullen de ruimte met intrigerende motieven en rijke texturen. Majestueuze acts transformeren het theater in een levend canvas. Voor onze ogen komt een meesterwerk tot leven. 

Bovendien kunnen gasten vóór de show genieten van een unieke cocktail, inclusief een speciaal ontworpen kenmerkende cocktail en verleidelijke lekkernijen, of een exclusieve dinerervaring die is ontworpen als aanvulling op elk entertainment voorafgaand aan de show.


GALLERIJ CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

Cirque du Soleil

At a Glance
At a Glance

Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 190 miljoen toeschouwers verdeeld over 42 voorstellingen in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.400 artiesten uit meer dan 50 verschillende landen. Meer informatie over Cirque du Soleil kunt u vinden op www.cirquedusoleil.com