DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises
Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises

MSC Cruises is trots om een unieke, eerste samenwerking aan te kondigen met de meest bekroonde wereldleider in artistieke entertainment: Cirque du Soleil. 

In 2013 kreeg Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, het idee om entertainment aan boord tot een nieuw en ongekend niveau te tillen. MSC Cruises zoekt en werkt altijd met de meeste innovatieve, wereldleiders in de entertainment en daar hoort Cirque du Soleil zeker bij. 
Cirque du Soleil zal in totaal acht exclusieve voorstellingen creëren voor op de MSC Meraviglia generatie schepen. De eerste vier voorstellingen zijn momenteel beschikbaar aan boord van MSC MeravigliaMSC Bellissima en MSC Grandiosa

Zes avonden per week zullen professionele Cirque du Soleil kunstenaars een show uitvoeren in een speciaal ontworpen Entertainment Lounge, terwijl u als gast geniet van een culinaire ontdekkingstocht tijdens de Cirque du Soleil at Sea voorstelling.

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC MERAVIGLIA

.

.

SONOR & VIAGGIO SHOWS

Two original shows on board of MSC Meraviglia

Cirque du Soleil heeft twee verschillende shows gecreërd; VIAGGIO en SONOR, elk met een uniek concept, ambiance, verhaallijn, kostuums en make-up.


De SONOR dinerervaring zal gasten uitnodigingen in een parallelle wereld naar culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen.


VIAGGIO zal gasten in een universum met kleur onderdompelen, waarbij de verbeelding van gasten van begin tot eind wordt vermaakt. 


CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC BELLISSIMA

.

.

SYMA & VARÉLIA SHOWS

Twee shows voor gasten aan boord van de MSC Bellissima

SYMA – Sail Beyond Imagination
SYMA - Sail beyond Imagination neemt je mee op de epische reis van een jonge zeeman vol fantasie. Op deze gewaagde, dappere expeditie, stort hij zich in troebel water en ontdekt het mysterieuze eiland van zijn dromen, bevolkt door surrealistische en kleurrijke wezens. Meeslepende videobeelden, een origineel decorontwerp, bioluminescente verlichting en acrobatische hoogstandjes maken van SYMA een onvergetelijke show.

VARÉLIA – Love In Full Colour
VARELIA - Love in Full Color geeft een middeleeuws verhaal een futuristische draai. Het traceert de moeilijke loop van een onconventionele verkering tussen een prinses met een opvallende violette huid en een charmante held die blind is. Hun ontluikende romance wordt verijdeld door een slechterik die, in een vlaag van waanzin, de prinses ontvoert. Met de hulp van zijn vrienden formuleert de dappere jonge held een plan om zijn geliefde te redden. 

GALLERIJ CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

Cirque du Soleil

At a Glance
At a Glance

Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 190 miljoen toeschouwers verdeeld over 42 voorstellingen in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.400 artiesten uit meer dan 50 verschillende landen. Meer informatie over Cirque du Soleil kunt u vinden op www.cirquedusoleil.com