Boracay

indonesia praias, El Nido, Diniwid Beach Road, Stock photography

Weelderige natuurlandschappen


Tijdens de MSC-cruise ontdekt u de wonderlijke natuur van de Filipijnen. De archipel bestaat uit meer dan 7 000 eilanden en werd genoemd naar Koning Filips II van Spanje. Na de ontdekking van Magellaan in 1521 stonden de eilanden onder Spaans bewind, tot Amerika het gebied veroverde na de Spaans-Amerikaanse oorlog.

Sinds 1946 is het land volledig onafhankelijk. In de regio heerst een equatoriaal klimaat. Het is er warm en vochtig en het regenseizoen valt tussen juni en november. Tijdens de uitstap van de MSC-cruise naar Boracay kunt u de weelderige natuur bewonderen. Aan de westkust van het eiland vindt u de Suluzee, aan de oostkust de Sibuyanzee. Het eiland telt ongeveer 30 000 inwoners (in 2010). Op het gebied van fauna en flora zijn de ‘fruitbats’ interessant. Dat zijn vleerhonden die hun naam danken aan het feit dat ze zich tegoed doen aan de ondoordringbare inheemse plantengroei die rijk is aan kokosnootpalmen.

Cruises van / naar Boracay in 2024

Excursies en activiteiten Boracay

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.