Ajaccio/Corsica

Ajaccio, France, MSC Cruises, Play

Mild klimaat, ontspanning en chique bars

Tijdens uw Middellandse Zee cruise met MSC Cruises, wat dacht u van een leuke excursie aan wal op Corsica?

Ajaccio is een ontspannen en mooie plaats voor een bezoek aan Corsica en biedt een heerlijk mild klimaat en talloze leuke cafés, restaurants en winkels. De kern van de oude binnenstad van Ajaccio - een cluster van eeuwenoude straatjes die het noorden en zuiden van Place Foch opgaan en eindigt aan zee bij de haven en de jachthaven - is de grootste trekpleister.

Op korte afstand richting het westen vormt Place de Gaulle het moderne centrum en is het de bron van de belangrijkste verkeersader, cours Napoléon, die zich parallel aan zee bijna 2 km uitstrekt naar het noordoosten. Ten westen van Place de Gaulle bevindt zich het moderne deel van het centrum dat aan zee ligt en waarvan het oostelijke einde te zien is vanuit de citadel. Place Foch was ooit de middeleeuwse poort van de stad en

Cruises van / naar Ajaccio (Corsica) in 2024

Excursies en activiteiten Ajaccio (Corsica)

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader