Pago Pago

Pago Pago Cruise

Verloren in Lush Greenery

De Samoa-eilanden zijn één van de meest populaire bestemmingen in de Stille Oceaan. Hun kristalhelder water, stranden, omringd door het groen van de wilde natuur en de gastvrijheid van de Samoaanse mensen, zijn het perfecte recept voor een droomvakantie met MSC Cruises World.

Pago Pago is de hoofdstad van Amerikaans Samoa, gelegen op het eiland Tutuila, en biedt dankzij de prachtige bergen en bossen, die een groot deel van het grondgebied bezetten, een indrukwekkend zicht.
In de stad, zult u uw excursie beginnen met de ontdekking van Samoaanse cultuur aan de Jean P. Haydon Museum, de thuisbasis van verschillende lokale traditionele artefacten. In het westelijke deel van de stad ligt de markt van de schilderachtige boerenmarkt waar u kleurrijke geurende producten, zoals heerlijke exotische vruchten kan vinden.
 
Tijdens uw vakantie met MSC op dit prachtige eiland, krijgt u de kans om de westelijke en zuidelijke gebieden te verkennen, de thuisbasis van Matafao Park, de hoogste piek van Amerikaans Samoa, of Tia Seu Lupe, een oude stervormige Polynesische grafheuvel. U vindt er een ontmoeting met de wonderen van deze door Bloempot Rock te bewonderen , een ongewone rotsformatie, terwijl in de achtergrond van de hoofdstad Mount Alava gelegen is. Een uitstekende bestemming voor een excursies langs de bergkam. Het is ook de officiële weg om naar het nationaal Park van Amerikaans Samoa te gaan. Niet te missen is een sprong in het water van Leone Falls die in het dorp te vinden is van Leone Falls. Hier vindt u ook een basalt steengroeve, een belangrijke archeologische centrum van het land. Veel van de objecten en artefacten die gevonden zijn in en rond de Pacific Rim werden gesneden en uit de steen gehaald uit deze groeve.
 
Er zullen ook momenten van ontspanning zijn tijdens uw MSC cruise op één van de prachtige stranden van Pago Pago, de Alega Beach, een ideale plek om te snorkelen, en de super-witte Tula Beach.

Cruises van / naar Pago Pago in 2023

Excursies en activiteiten Pago Pago