Puntarenas

Puntarenas Cruise

Parel van de Stille Oceaan

Op een mooie zanderige schiereiland, 8 km lang en een gemiddelde breedte van 400 meter, ligt Puntarenas, de "Parel van de Stille Oceaan". Tijdens uw MSC World Cruise, krijgt u de gelegenheid om deze stad, voorheen de grootste haven van het land en nu een drukke plek vol leven, gekenmerkt door prachtige stranden en de weelderige natuur, te bezoeken. Eén van de beste excursies tijdens uw vakantie in dit land zullen de Rainforest Skywalk zijn, een combinatie van hangbruggen en paden door het regenwoud om kennis te maken met één van de meest complexe ecosystemen ter wereld, bestaande uit tal van inheemse planten en dieren soorten die rechtstreeks in hun natuurlijke omgeving worden waargenomen.

Puntarenas is ook beroemd om een andere schat: de koffie, bekend als "Grano de Oro". Het is niet alleen één van de beste en meest gewaardeerde over de planeet, maar het heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling van Costa Rica speelde, waardoor maatschappelijke instellingen, cultuur en politiek in het land. Dankzij uw MSC Cruise, krijgt u de kans om uitzonderlijke koffie te proeven in zijn land van herkomst, waar de wortels te vinden zijn in de late jaren 1700 in deze vruchtbare grond met een koel klimaat, en die zelfs vandaag de dag één van de belangrijkste agrarische export van het land is.

Onze cruise schip zal u ook leiden naar de ontdekking van San José, de hoofdstad, die 115 km van Puntarenas gelegen is. Het is een must-see voor haar natuurlijke schoonheid, musea, historische bezienswaardigheden en haar markten karakteristieke straatjes. Op de straten, zal je een kosmopolitische cultuur terugvinden. Omgeven door bergen en vol van rivieren en beken, is San José de kers op de taart van uw vakantie met MSC Cruises.

Cruises van / naar Puntarenas (San José) in 2023

Excursies en activiteiten Puntarenas (San José)