Suva

Suva Cruise

Ontmoeting tussen lucht en zee

Een aards paradijs van zeldzame schoonheid. Het is onmogelijk om Fiji op een andere manier te beschrijven: een mooie en iriserende plaats - een plaats waar lucht en zee dromerige kleuren en sferen bieden.

Met je MSC World Cruise, krijgt u de gelegenheid om van boord te gaan in Suva, de hoofdstad van Viti Levu, het grootste eiland van deze prachtige archipel. In de stad, kunt u uw reis beginnen met een bezoek aan het Fiji Nationaal Museum met zijn talrijke archeologische vondsten en oude lokale ambachten. Andere gebouwen van groot belang zijn ongetwijfeld de majestueuze Heilig Hart kathedraal en de Suva Stadsbibliotheek, beide dateren uit het begin van de twintigste eeuw, maar er zijn ook vele parken te bewonderen met prachtige lokale plantensoorten.

De hoofdstad biedt bezoekers veel plaatsen waar ze plezier kunnen hebben en waar ze in goede restaurants kunnen eten om te genieten van typische streekgerechten zoals vis gemarineerd in kokosmelk. Suva is ongetwijfeld een levendige culturele en culinaire centrum die u zal verbazen. Mis de kans niet om ook een beetje tijd door te brengen op de gemeentelijke markt.

Dankzij uw MSC Cruise, kunt u heerlijk ontspannen op het prachtige witte zandstranden van Viti Levu, die jut in kobaltblauwe wateren vol met kleurrijke koralen en diverse zeedieren. Het achterland met zijn regenwouden is zeker niet te negeren, steile bergen en diepe ravijnen gesneden door rivieren en watervallen. De perfecte plek voor een onvergetelijke excursie omgeven door ongerepte natuur.

Cruises van / naar Suva in 2023

Excursies en activiteiten Suva