Raiatea

cruise to raiatea french polynesia

Kindertuin van de Goden

Raiatea, de bakermat van de goden. Een plaats van archeologische schatten, getuigenissen van onschatbare waarde voor een cultuur die nog steeds vandaag aanwezig is. We bevinden ons in het hart van Frans-Polynesië, op het heilige eiland dat de geschiedenis, koninklijkheid en religie van een gewoon buitengewoon beschaving vertegenwoordigt.

Dankzij uw MSC World Cruise, zult u uitschepen aan de oevers van de mooie scène om te gaan wandelen door de weelderige tropische tuinen, palmbomen, bergen, watervallen en rivieren, op ontdekking van zeldzame inheemse flora en fauna. De safari brengt u rond het eiland in de bamboe, kastanje en mango bossen, de enige plaats in de wereld waar je de witte bloem terugvindt die als symbool staat voor Raiatea: de Apetahi. Die bloeit alleen in de vroege ochtend.

Vanaf hier gaat uw vakantie met MSC Cruises verder in Marae Taputapuatea in het zuidoostelijk deel van het eiland. Dit is de belangrijkste tempel van Polynesië, een religieus complex bestaande uit verschillende ceremoniële gebieden gebouwd van steen en koraal, gewijd aan Oro, de god van de oorlog.

Cruises van / naar Raiatea in 2024

Excursies en activiteiten Raiatea

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.