Raiatea

Kindertuin van de Goden

Raiatea, de bakermat van de goden. Een plaats van archeologische schatten, getuigenissen van onschatbare waarde voor een cultuur die nog steeds vandaag aanwezig is. We bevinden ons in het hart van Frans-Polynesië, op het heilige eiland dat de geschiedenis, koninklijkheid en religie van een gewoon buitengewoon beschaving vertegenwoordigt.

Dankzij uw MSC World Cruise, zult u uitschepen aan de oevers van de mooie scène om te gaan wandelen door de weelderige tropische tuinen, palmbomen, bergen, watervallen en rivieren, op ontdekking van zeldzame inheemse flora en fauna. De safari brengt u rond het eiland in de bamboe, kastanje en mango bossen, de enige plaats in de wereld waar je de witte bloem terugvindt die als symbool staat voor Raiatea: de Apetahi. Die bloeit alleen in de vroege ochtend.

Vanaf hier gaat uw vakantie met MSC Cruises verder in Marae Taputapuatea in het zuidoostelijk deel van het eiland. Dit is de belangrijkste tempel van Polynesië, een religieus complex bestaande uit verschillende ceremoniële gebieden gebouwd van steen en koraal, gewijd aan Oro, de god van de oorlog.

Raiatea heeft ook de enige bevaarbare rivier in het land, die bekend staat als Faaroa. Je kunt een kanotocht in het hart van het bos om de wilde hibiscus planten te bewonderen niet aan u voorbij laten gaan. De kano brengt u naar het eilandje Motu Iriru, waar u kunt zwemmen, snorkelen en wandelingen maken. Duiken is een zeer populaire sport hier, en u kunt zelfs het wrak van het schip Nordby, dat zonk in 1900, bereiken. Het ligt op een diepte van 29 meter.

Raiatea is een must voor natuurliefhebbers en mensen die hun kennis over de Polynesische cultuur verbreiden. Een eiland dat mensen doet bewegen en en hen onvergetelijke momenten biedt tijdens hun MSC Cruises vakantie.

Cruises van / naar Raiatea in 2023

Excursies en activiteiten Raiatea