Papeete

Papeete Cruise

Ontdek de stad van de parels

In het hart van de Stille Oceaan bestaat een paradijs van kristalhelder water, witte stranden en primitieve vegetatie. Een plaats van pure schoonheid, waar achter elke hoek prachtige schatten schuilen. Frans-Polynesië, de thuisbasis van het eiland Tahiti en de bruisende havenstad Papeete. Dit is waar je een ongelooflijke mooie vakantie met MSC World Cruise gaat beginnen voor een reis naar sensationele plaatsen. Het is de thuisbasis van parels; in Papeete, kunt u het eerste museum ter wereld gewijd aan de verwerking van deze natuurlijke juwelen, in het bijzonder de zwarte parel van Tahiti, bezoeken. De hoofdpersoon van het museum is vernoemd naar één van de grootste kwekers van parels, Robert Wan.

Hier zal elke stap van het proces van het oogsten en verwerken van parels toegelicht worden en u kunt leren hoe ze uiteindelijk mooie juwelen worden. Het museum biedt ook een uitgebreide gids voor de geschiedenis en legenden in verband met parels, het oversteken van verschillende culturen en beschavingen. Tijdens uw MSC Cruises in dit exotische land, krijgt u de gelegenheid voor een bezoek aan het bruisende centrum van de stad Papeete, beroemd om zijn markt. De activiteit begint bij het eerste licht, met fruit, groenten, vis, bloemen en ambachten.

Het is een plek om niet te missen, vooral vroeg in de ochtend om de magische sfeer te ademen voordat het vol met mensen staat. Het hele eiland van Tahiti biedt bezoekers een droomwandeling inclusief een wandeling in de Bougainville Park, vol bloemen en gemanicuurde planten, of een ritje naar Marae Arahurahu, de beste plek om de oude traditionele Polynesische tempels te bewonderen en te leren over hun best bewaarde geschiedenis van deze eilanden. MSC Cruises biedt ook een fantastische tour in de lucht van Tahiti om het hele eiland te zien in één klap.

Cruises van / naar Papeete in 2023

Excursies en activiteiten Papeete