Apia

Apia Cruise

Onder mangroven en witte stranden

De Samoa-eilanden, ongerept en majestueus, bieden spectaculaire stranden en panorama's aan met uitgestrekte bergbossen, tropische bossen, meren, rivieren en torenhoge watervallen. Perfect voor liefhebbers van natuur en ontspannend, deze eilanden bieden een onvergetelijke ervaring die begint in Apia, de hoofdstad van Samoa en de eerste stop op uw spectaculaire vakantie met MSC Word Cruise.

Apia is gelegen aan de noordkust van het eiland Upolu en is geplaatst in een natuurlijke inham aan de monding van de rivier de Vaisigano. Het vermogen van deze stad is om grootstedelijke vooruitgang te combineren met traditionele Samoaanse cultuur, te beginnen met de moderne parlement gebouw, omringd door een groene omgeving, of Immaculate Conception Cathedral, een sierlijke architectonisch juweeltje gemaakt van prachtige gebrandschilderde ramen, de andere must-see van uw excursie in het hart van de stad met MSC Cruises. De lokale bevolking is zeer verankerd aan zijn tradities en religie gebleven, het behoud van een cultuur die in het bijzonder kan worden gezien in haar liederen en dansen.

Het hoogtepunt van Samoa is ongetwijfeld de kust, die plaatsen zoals de natuurlijke zwembaden van Piula Cave, twee zoetwater grotten op korte afstand van de zee, die in staat zijn om bezoekers te vervoeren naar een andere wereld met hun magische schoonheid opgenomen zijn. En hoe kunnen de Papapapaitai Falls, de hoogste waterval in Samoa en het hoogtepunt van uw reis met MSC Cruises samen met een bezoek aan de woning van Robert Louis Stevenson op de berg Vaea niet vermelden. U kunt uw avontuur te midden van groene paden beginnen en, als je eenmaal de hoogste toppen heeft bereikt, kunt u genieten van het uitzicht op de oceaan en het idyllische landschap.

Cruises van / naar Apia in 2023

Excursies en activiteiten Apia