Fredericia Cruise

Cruise to Fredericia, Denmark | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Fredericia om de omgeving te verkennen

Denemarken is een land dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid: zandstranden, glinsterende meren, ruige bergen en weilanden vol wilde bloemen. Maar het is net zo geliefd om zijn stedelijke gebieden, waaronder de betoverende dorpen en kuststeden.
Fredericia, een MSC Noord-Europa Cruises bestemming, ligt op het schiereiland Jutland en kijkt uit over de dramatische Noordzee. Elk jaar verbazen bezoekers zich over de mooie reeks kleurrijke huizen, smaragdgroene parken en een van de best bewaarde stadswallen van Europa.

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

• LEGOLAND®: Een sprookje voor volwassenen en kinderen 
• De charmante UNESCO-werelderfgoedstad Christiansfeld
• Vikingen in Jelling

Trek naar LEGOLAND® Billund Resort tijdens een excursie met MSC Cruises. Een eerbetoon aan 's werelds favoriete constructiespeelgoed, LEGO®, biedt het park veel plezier voor het hele gezin.
Geniet van spannende attracties, hands-on activiteiten, en replica's van steden gebouwd van 20 miljoen LEGO ® blokken! Het resort beschikt ook over een buffet, hamburgerkeuken, saloon en koffiehuis waar u een hapje kunt eten en uw dorst kunt lessen.

Wie van geschiedenis houdt, kan een uitstapje maken naar Christiansfeld. Deze stad, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en een Moravische kerk is, heeft een overvloed aan charmante architectuur, een aantal boeiende musea en cafés waar de beroemde honingcake wordt geserveerd (een delicatesse die elke zoetekauw moet proberen).

Ontdek het Vikingverleden van Denemarken tijdens een dagje uit in Jelling. Dit fascinerende dorp heeft twee gigantische runenstenen van de UNESCO, met oude picturale gravures. Op korte loopafstand vindt u de witgekalkte kerk van Jelling met prachtige fresco's die teruggaan tot 1125. De grafheuvels zijn een goed voorbeeld van het heidense verleden van het land, voordat het overging op het christendom. 

 

Cruises van / naar Fredericia in 2023

Excursies en activiteiten Fredericia