Hamburg Cruises

Hamburg Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Hamburg

Hamburg, Duitsland is een prominente Europese haven aan de rivier de Elbe en overbrugt continentaal Europa en Scandinavië. Deze Noord-Europa Cruises kent prachtige gebouwen met uitzicht op de haven, talrijke grachten en de Speicherstadt, 's werelds grootste pakhuisdistrict.

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

● Speicherstadt: de pakhuisstad
● Hamburg over land en zee
● Lübeck

Speicherstadt is 's werelds grootste pakhuizencomplex met een oppervlakte van 630.000 vierkante meter. Gebouwd tussen 1883 en 1927, de thuisbasis van opmerkelijke neogotische bakstenen gebouwen - inclusief musea. Verken het doolhof van steegjes, grachten en bruggen tijdens een MSC Cruises-excursie, waar u meer te weten komt over dit beroemde UNESCO-werelderfgoed en de wereldberoemde architectuur.

Hamburg staat bekend om zijn elegante boulevards, statige gebouwen en smaragdgroene parken. Tijdens een MSC Cruises-excursie geniet u van een adembenemende tocht door de grachten, de rivieroever en andere fascinerende bezienswaardigheden van de stad. Begin met een boeiende rit door HafenCity en de Speicherstadt - de historische pakhuiswijk. Bewonder vervolgens de waterwegen van Hamburg per boot en het prachtige uitzicht op de skyline. Ontdek het stadhuis, het botanische park Planten un Blomen, het trendy Jungfernstieg-gebied en de iconische Sint-Michielskerk. Het zicht op 17e-eeuwse huizen in de Krameramtsgasse sluit deze heerlijke tocht af.

Lübeck, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een charmante oude stad aan de rivier de Trave, die wordt gekenmerkt door zijn opmerkelijke gotische architectuur. Maak een schilderachtige MSC Cruises-excursie naar een van de mooiste havens van Duitsland, waar u elegante steegjes, binnenplaatsen en de overblijfselen van een middeleeuwse ontwikkeling zult ontdekken. Bewonder de beroemde Holtenstor (Holsten Gate), het Hospital of Holy Spirit en 's werelds grootste mechanische orgel in de St. Mary’s Church. Geniet ten slotte van een heerlijke Duitse lunch voordat u terugkeert naar Hamburg.

 

Cruises vanaf/naar Hamburg in 2021

Excursies & Activiteiten

Haven bereiken

Cruise u op MSC Preziosa of MSC Magnifica?
Als u een cruise heeft geboekt op de MSC Preziosa of MSC Magnifica zal u inschepen in Hamburg de Cruise Center Steinwerder.

Vanuit de richting A1 / A255 / A252 / B4 / B75: neem voor / achter de Elbbrücken (Billhorner Brückenstraße) de afrit Freihafen / Veddel en rijd naar de Veddeler Marktplatz. Sla nu de Prielstraße in en volg het verloop van de straat, die overgaat in de straat Am Bahndamm en sla aan het einde linksaf de Rampenstraße in. Volg de koers, deze gaat over in de straten Am Moldauhafen, Am Saalehafen en tenslotte Veddeler Damm. Sla nu de Reiherdamm op en sla bij de tweede kruising linksaf de Buchheisterstraße in en volg de weg tot het einde.

Vanaf de A7: neem de afrit Waltershof en sla de Finkenwerder Straße in richting Köhlbrandbrücke. U rijdt over de Köhlbrandbrücke en volgt het verloop van de weg die overgaat in de Roßdamm. Sla vervolgens linksaf de Reiherdamm op en neem de tweede kruising linksaf de Buchheisterstraße in. De cruiseterminal bevindt zich aan het einde van de straat.

Vanaf de A24: rijd in noordwestelijke richting op de A24 tot aan de rotonde. Rij daarna rechtdoor langs de Sievekingsallee. Volg de borden naar het stadscentrum en sla linksaf bij het bord "Bürgerweide / B75". Volg de weg ongeveer 3 km en neem de afslag "Veddel". Houd rechts aan en sla dan linksaf de Prielstrasse in. Rij langs het spoor en sla aan het einde van de weg rechtsaf om door de tunnel te rijden. Sla na de tunnel linksaf en volg de weg ongeveer 3 km. Houd rechts aan tot u het schip ziet. Blijf op de rechterbaan om rechtsaf de "Reihendamm" op te slaan. Sla aan de andere kant van de brug de Buchheisterstraße in. Rij de rotonde op en neem de tweede afslag.

CRUISE GATE HAMBURG
Zelf parkeren bij terminal Steinwerder°


Adres: Buchheisterstraße 12, 20457 Hamburg
Website: www.cruisegate-hamburg.de/
Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

VOERTUIGEN DAGEN TARIEVEN  VOERTUIGLENGTE:
5,51 M - 6,99 M
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 8  109 €  139 €
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 10  129 €  159 €
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 11  129 €
 159 €
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 12  129 €  159 €
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 13  159 €  179 €
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 14  159 €   179 €
 Auto/Suv (7 zitplaatsen)/VAN (9 zitplaatsen) 15 159 €  179 €

 

*stacaravan of campers zijn niet toegestaan

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven


Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

Flughafen Hamburg Fuhlsbüttel Airport (https://www.hamburg-airport.de/en/index.php) ligt op ongeveer 19 km van de cruisehaven.

MSC-shuttleservice:
Als u uw vlucht via MSC heeft geboekt, is uw transfer naar de cruiseterminal al inbegrepen. Een van onze meertalige medewerkers zal u bij de uitgang van de luchthaven ontmoeten en u naar uw bus brengen, die u rechtstreeks naar de ligplaats van het schip brengt.

Als u zelf een vlucht heeft geregeld, biedt MSC Cruises u de mogelijkheid om een individuele luchthaventransfer te boeken. De boeking gebeurt via uw reisbureau of ons contactcenter met vermelding van de vluchtgegevens (luchtvaartmaatschappij, vliegroute van / naar, vluchtnummer, vertrek- en aankomsttijd).

Openbaar vervoer:
Neem de stadstrein (S-Bahn S1) in de richting van Blankenese / Wedel naar het centraal station van Hamburg. Stap over op de S3 / S31 en rijd naar het stadstreinstation Hamburg-Veddel (S-Bahn). Daar stapt u (parkeerplaats touringcars op de P + R parkeerplaats) in de shuttlebus (ca. € 2,50 p.p.), die u ieder uur naar Cruise Center Steinwerder brengt.

Gaat u met de auto naar de luchthaven van vertrek? Met ParkinGO profiteren MSC-klanten van een korting van 5% op parkeren bij de belangrijkste luchthavens in Europa. Reserveer nu voor de beste deal!

Voor Hamburg bieden wij u de scherp geprijsde tickets van Deutsche Bahn aan. Deze zijn geldig voor de retourvlucht van / naar Hamburg in alle treinen (ICE, EC / IC, IR, RE, RB, NCL) en van / naar alle stations van de Deutsche Bahn AG. Treinprijzen beginnen bij € 55, - per persoon / enkele reis (afhankelijk van klasse en bezit van een kortingskaart “Bahncard”). Kinderen (6-14 jaar) reizen gratis onder begeleiding van (groot) ouders, maar hebben wel een kaartje nodig! Kinderen onder de 6 jaar hoeven geen kaartje mee te nemen. Opmerking: de treinkaartjes zijn alleen geldig in verband met uw MSC-cruise. Let op de vooruitboekingsperiode van minimaal 30 dagen voor vertrek.

MSC-pendeldienst:
U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze betaalde pendeldienst vanaf het centraal station naar Steinwerder (prijs € 5, - per persoon / enkele reis). Deze service is ter plaatse te boeken bij een van onze hostesses. Het ontmoetingspunt is bij de uitgang Kirchenallee.

Openbaar vervoer:
Als alternatief kunt u het openbaar vervoer naar Steinwerder nemen: Stap uit bij het centraal station in de S3 / S31 en ga naar het stadstreinstation Hamburg-Veddel. Daar stap je op de busshuttle (ongeveer € 2,50 per persoon), die je elk uur naar het Steinwerder Cruise Center brengt.

Informatie over aankomst en vertrek van de Steinwerder-pendeldienst vindt u ook op: www.cruisegate-hamburg.de/de/

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven