Amsterdam Cruises via Rotterdam

Rotterdam Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van Rotterdam.

De op één na grootste stad van Nederland, na de hoofdstad Amsterdam, en de grootste haven van Europa, Rotterdam is een charmante bestemming in Noord-Europa. Gelegen aan de monding van de Nieuwe Maas en gesticht in 1270, beslaat het historische centrum een gebied met pittoreske waterwegen.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Rondvaart door Amsterdam
• Amsterdam alleen
• Rotterdam

Amsterdam breidt zich uit over talrijke grachten, geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed, en wordt vaak het 'Venetië van het noorden' genoemd. MSC Cruises Excursies biedt u graag een rondvaart aan om van dit architectonische juweel te genieten. <readmore>[READ MORE]</readmore> Bewonder de pittoreske huizen van het historische centrum tijdens een boottocht langs de grachten, langs het huis van Anne Frank, de iconische 17e-eeuwse Westerkerk-kerk en de karakteristieke dubbele huizen en bruggen. Maak een ontspannen rondleiding over de Dam, het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Als u het leuk vindt om op eigen gelegenheid te verkennen en de tijd neemt om op uw gemak steden te bezoeken, dan is er een excursie speciaal voor jou. Een busrit van 1 uur brengt u naar Amsterdam, waar u ongeveer 4 uur heeft om te doen wat u maar wilt. Deze stad heeft zoveel te bieden, dus pak een stadskaart en kies u perfecte bestemming voor de dag. De Dam, het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk, het museumkwartier en het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, dit zijn slechts enkele van de Amsterdamse attracties. 

MSC Cruises biedt ook een excursie naar Rotterdam die begint als u aan boord stapt en langs creatieve en moderne architectonische bezienswaardigheden reist, waaronder het Weena-gebouw, Café Rotterdam, Schouwburgplein en Kop van Zuid. U ziet de Coolsingel, de hoofdstraat van het centrumgebied van Rotterdam op de rechteroever van de Maas. Aan het einde van deze brede straat staat het Stadhuis (Stadhuis), gebouwd tussen 1914 en 1920 in Nederlandse renaissancestijl. Bekijk de 607 meter hoge Euromast-toren. De binnenstad heeft ook vooroorlogse architectuur zoals de Van Nellefabriek, een van de belangrijkste historische industriële gebouwen van Nederland, en het Huis Sonneveld. De innovatieve en avontuurlijke periode na de oorlog komt tot uiting in onder meer het Groothandelsgebouw, een van de eerste grote gebouwen die na het bombardement op Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd, de Kunsthal, het Luxor Theater en de Erasmusbrug. Uw tour gaat verder met een fotostop bij Kubuswoningen, een korte wandeling door Delfshaven, een gemeente in Rotterdam op de rechteroever van de Nieuwe Maas voordat u terugkeert naar het schip.

 

Cruises van / naar Rotterdam (Amsterdam) in 2023

Excursies en activiteiten Rotterdam (Amsterdam)