Yanbu al Bahr

Ontdek "de bron aan zee" tijdens uw Midden-Oostencruise naar Saoedi-Arabië

Yanbu al Bahr, Saudi Arabia | MSC Cruises

Ongerepte witte zandstranden, privéstranden en fantastische duikplekken

In Yanbu al Bahr vindt u de open woestijn die het blauwe water raakt. Het oude Yanbu dateert van 2500 jaar oud en biedt een van de oudste souks, waar handelaars uit Afrika kwamen om hun goederen te verkopen.

Yanbu is onderverdeeld in drie administraties en is een van de meest vooraanstaande strandbestemmingen in Saoedi-Arabië. In het oosten ligt Yanbu AlNakhl, meer dan tweeduizend jaar geleden gesticht en bezaaid met dorpen.

In het zuiden ligt Yanbu AlSinaiyah, het industriële en regeringscentrum van de regio. Ten slotte is er Yanbu AlBahr, waar de meeste kustactiviteiten beschikbaar zijn. [READ MORE] Dit is het startpunt van vele duikavonturen tijdens uw Rode Zee Cruise, waar u kunt genieten van het rijke koraal- en zeeleven voor de kust. Lees meer over alle MSC-excursies die beschikbaar zijn voor deze geweldige bestemming.

Beroemd om hun muzikale heldendaden, zijn de inwoners van Yanbu lokale experts van de Takht- en Sesameh-instrumenten. Mis deze kans niet om het Midden-Oosten te ontdekken aan boord van een MSC-cruise rond de Rode Zee.

Cruises van / naar Yanbu al Bahr in 2023

Excursies en activiteiten Yanbu al Bahr