Saoedi-Arabië & Rode Zee

Tijdloze schoonheid
Saudi Arabia & Red Sea | MSC Cruises Play

Tijdloze schoonheid

Vanuit onze thuishaven Jeddah, een bruisende stad die geschiedenis en moderniteit combineert, brengt onze cruise u, door de warme wateren van de Rode Zee, naar onnavolgbare UNESCO werelderfgoedsites, culturele bezienswaardigheden en exotische bestemmingen. Werelderfgoedlocaties, culturele bezienswaardigheden en exotische bestemmingen, zoals de historische site van AlUla, cultureel hoogtepunt van het Koninkrijk, een authentiek voorbeeld van het prachtige erfgoed van het land.

 

Laat u verwonderen door King Abdullah (KAEC), de toegangspoort tot Medina, een van de twee heiligste steden van de Islam - een belangrijke bestemming als u naar Saoedi-Arabië reist.

Zoek verkoeling in Yanbu, een prachtige bestemming omringd door woestijn, met ongerepte witte zandstranden, privéstranden en geweldige duiklocaties.

Laat je als een van de eerste bezoekers verrassen door de prachtige Nabateinse site van Hegra, een UNESCO werelderfgoedsite, en onderga de pracht van een van de meest exclusieve, en afgelegen, sites van Saoedi-Arabië.

Uw ontdekkingstocht gaat verder met een andere UNESCO Werelderfgoedsite, in de oude Nabateinse beschaving, de niet te missen stad Petra (Aqaba) direct uitgehouwen in de levendige rode, witte en roze bergen omhuld door de mystieke sfeer van de Jordaanse woestijn.

Cruises in Saoedi-Arabië en Jordanië zijn uitzonderlijke schatten die u een nooit te vergeten reiservaring bieden.

Havens