Onze accomodaties

In welke kajuit u ook verblijft, u zult ongetwijfeld genieten van het ruime design interieur en van een superieur slaapcomfort op de eersteklas Dorelan-matrassen en kussens. In iedere kajuit is er een badkamer met bad en/of douche, kledingkast, interactieve TV**, airconditioning, telefoon, wifi-verbinding (tegen betaling), kluis en een goed gevulde minibar aanwezig.

Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons uitgebreid gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.
** Behalve op de MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Opera en MSC Sinfonia.

MSC Yacht Club Accommodaties

Wilt u graag genieten van de exclusieve MSC Yacht Club met privéfaciliteiten en een toegewijde 24-uurs butlerservice? Kies dan voor één van onze MSC Yacht Club suites.

Elk van deze elegante suites is uitgerust met ergonomische traagschuimmatrassen, een keuze uit comfortabele kussens, badjassen en beddengoed van Egyptisch katoen van het Italiaanse bedrijf Mascioni, weelderige badkamers met marmeren vloeren met douche en/of bad, haardroger, airconditioning, kluisje, telefoon, interactieve TV, wifi-verbinding (tegen betaling*), gratis minibar en exclusieve welkomstpralines van Venchi.

Beschikbaar op MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Fantasia en MSC Splendida.


* Inbegrepen voor cruises vanaf mei 2020, voor alle schepen met een MSC Yacht Club.


 

Huttypes