Miami/Florida

Miami Cruise

Lange stranden en glamour

Als u alleen naar de populairste gebieden van Miami Beach en de binnenstad gaat, kunt u dit het beste doen met de bus of te voet. Tijdens een MSC Caribbean cruise blijven de meeste bezoekers het langst in South Beach, een relatief klein gebied aan het zuidelijk uiteinde van de zandbank, waar u een bezoek kunt brengen aan de vele kunstgalerijen van Florida, evenals de hippe restaurants en de bruisende discotheken. 


Naar het noorden vindt u Central Miami Beach wat in de jaren 50 de plek was waar filmsterren vertoefden en op die manier Miami's internationale reputatie als glamoureuze vakantiebestemming bevestigden. Maar weinig toeristen reizen verder dan Miami Beach en missen zo enkele van de meest interessante plekken van de stad. 


Verscholen in het Miami-Dade cultureel centrum liggen de voortreffelijke geschiedenis- en kunstmusea van Miami en de Bayside Marketplace is de halteplaats voor boottochten van Miami's meest exclusieve kades. Verder naar het noorden vindt u de meest bruisende wijk van de stad, een stuk land langs en rond de Biscayne Boulevard, bekend als de Biscayne Corridor, waar u het magnifieke Performing Arts Center vindt, evenals de kunstgalerijen en showrooms van Wynwood en het Design District, en zelfs de viezige maar spannende immigrantenwijk Little Haiti


De eerste Cubanen van Miami vestigden zich in het zuidwestelijke deel van de binnenstad, net over de Miami River, in Little Havana. Dit is nog steeds een van de meest interessante delen van de wijk, rijk aan Latijns-Amerikaanse sferen en geluiden, alhoewel het minder Cubaans is dan voorheen.

Cruises van / naar Miami in 2023

Excursies en activiteiten Miami