CRUISE NU AAN BOORD VAN MSC SEASIDE

MSC Seaside zal varen in de Middellandse Zee met twee exclusieve stops in Puglia en Sicilië
Wees klaar om uw koffers te pakken en naar havens te varen die nog nooit door onze schepen werden aangedaan! Aan boord van de MSC Seaside ontdekt u nieuwe bestemmingen in Zuid-Italië, zoals Tarante (privé-strand in Marina di Taranto en Alberobello) in Puglia en Syracuse (Taormina) in Sicilië, maar ook de steden Genua (Portofino), Civitavecchia (Rome) en Valletta in Malta.

 
Bovendien kunt u aan boord van de MSC Seaside genieten van verschillende zwembaden en meer buitenruimtes om de nabijheid van de zee als nooit tevoren te ervaren, de perfecte combo voor warme mediterrane dagen!

 

Profiteer van ons Explorer Pakket dat 3 speciaal geselecteerde excursies* omvat. Bovendien profiteert u van een korting tot 30% ten opzichte van de prijs aan boord, als u uw pakket in uw persoonlijke online ruimte reserveert vóór het vertrek van uw cruise.
 
Uw gezondheid en veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom implementeren we aan boord van de MSC Seaside ons gezondheid en veiligheidsprotocol, zodat u uw liefde voor cruisen en de zee met een gerust hart kunt blijven delen**.
Voor uw cruise, kunt u ook ons Covid-19 beschermingsplan*** toevoegen voor slechts €25 per persoon per cruise, om met een gerust hart van uw cruise te genieten. Baby's tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.
 
Bovendien kunt u met ons "Boek met een gerust hart"-programma uw cruise flexibel wijzigen tot 15 dagen vóór de vertrekdatum voor een Cruise-only (en 21 dagen voor een Fly & Cruise pakket).
 
Boek nu uw cruise aan boord van de MSC Seaside in de Middellandse Zee!
 
U heeft een voucher om in te wisselen voor een toekomstige cruise?
Gebruik deze om een cruise aan boord van de MSC Seaside te boeken en ontvang een extra boordkrediet. Om uw cruise te boeken, kunt u contact opnemen met ons call center op 02 401 89 30 of met uw reisbureau.* Om dezelfde hoge normen van gezondheid en veiligheid zowel aan wal als aan boord te garanderen, kunnen gasten die van boord willen gaan dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC excursies. Extra rondleidingen kunnen ook aan boord worden geboekt.

** Voordat u uw cruise boekt, controleert u HIER of u mag inschepen volgens het land waar u woont. Als gevolg van de Covid-19 pandemie kunnen er internationale reisbeperkingen zijn, afhankelijk van uw cruisebestemming en het land waar u woont.
Om een veilige en aangename cruise te garanderen, past MSC Cruises zijn reserveringsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord. .


*** Om uw gemoedsrust te garanderen in afwachting van uw volgende vakantie, vereist MSC Cruises van al haar gasten dat ze een verzekering hebben die alle risico's met betrekking tot COVID-19 dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan zowel annuleringskosten als medische en gerelateerde transportkosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Voorwaarden:

VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER 2021 CRUISES :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de cruises van enkel het zomerseizoen 2021.
De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
In de prijzen zijn niet inbegrepen: vervoer, indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens de tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de reservering te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

 
VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER : 
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten.  De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
 
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.
 
Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de 
algemene verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers