EXCURSIES VOOR FAMILIES

MSC Family Explorer Club

Ontdek samen de leukste bestemmingen tijdens een familie avontuur, geïnspireerd door geschiedenis en samengesteld met diverse hoogtepunten.
Ontdek samen de leukste bestemmingen tijdens een familie avontuur, geïnspireerd door geschiedenis en samengesteld met diverse hoogtepunten.

Familie vriendelijk programma

De rondleidingen starten wat later in de morgen, duren minder lang en worden begeleid door expert gidsen en verhalenvertellers. 


Rondleidingen waar de hele familie kan van genieten

De uitstappen zijn samengesteld met als doel zowel kinderen als volwassenen op een verrijkkende en educatieve manier te begeleiden maar evenzeer op een leuke manier te vermaken.


Familie vriendelijke prijzen 50% korting

Kinderen betalen altijd de helft van de prijs

 

Zonder zorgen

Als u kiest voor een MSC Family Explorer Club, dan kiest u voor zekerheid en ontspanning. Alle rondleidingen worden uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde partners.

 


Boek uw Family Explorer Club tour

Family Explorer Club Havens

.

.

Boek uw excursies

Book your Family Explorer Club tour

Volg de twee stappen: Kies eerst uw BESTEMMING en HAVEN. Klik daarna op "Verfijnen" om de "Family Fun" categorie te selecteren. 

  Family Explorer Club Hoogtepunten

  Start uw avontuur

  Start uw avontuur

  Dankzij het interactieve programma voelen kinderen van alle leeftijden zich echte wereldontdekkers. Als echte detectives en ontdekkingsreizigers spelen de kinderen een belangrijke rol tijdens de uitstappen, geïnspireerd door de geschiedenis van de bestemming. Kinderen en ouders krijgen de kans om samen diverse spellen en raadsels op te lossen.

  Opdrachten voor de hele familie

  Opdrachten voor de hele familie

  Een expert gids en getalenteerde verhalenvertellers zullen u begeleiden en staan voor u klaar. 

  De begeleiders van een rondleiding zijn niet zomaar gidsen. Zij zijn ervaren in het omgaan met kinderen en volwassenen tijdens het vertellen van hun verhaal. Ook weten ze als geen ander de geschiedenis van een bestemming op een indrukwekkende tot leven te brengen.

  Voor iedereen

  Twee ideale oplossingen voor families

  Twee ideale oplossingen voor families

  Wij weten dat dit ook uw vakantie is, en soms wilt u niets liever dan wat tijd met de volwassenen doorbrengen. Voor ouders die graag de tour zelf willen doen bieden wij een gratis kinderopvangdienst aan voor kinderen van 3 tot 11 jaar oud.

  Terwijl u van boord bent, verblijven uw kinderen aan boord in een veilige omgeving onder supervisie van onze Mini Club Staff en natuurlijk al hun nieuwe vrienden.

  Voor meer informatie kunt u aan boord contact opnemen met de Mini Club.