Familie en kinderen

DE ZEE WAS NOOIT ZO

Een familievakantie

De Zee was nooit zo Speels
De Zee was nooit zo Speels

MSC family cruises zijn samengesteld om u de perfecte familievakantie te laten beleven! Zij bieden het hele gezin een wereld vol speelse ontdekkingen aan boord van onze schepen.
Met onze kid’s clubs, verschillende evenementen, activiteiten en excursies voor het gezin weet MSC Cruises de beste voorwaarden te scheppen om het de hele familie naar de zin te maken, zodat iedereen een leuke tijd, alleen of met elkaar, kan doorbrengen of nieuwe vrienden kan maken.
Ontdek hieronder wat MSC Cruises kinderen en gezinnen allemaal aan activiteiten te bieden heeft.• Kinderen reizen gratis met MSC! Kinderen die jonger dan 18 jaar zijn, die een kajuit delen met hun ouders cruisen gratis: alleen de haventaxen, de verzekeringen, de transfers en de vluchten zijn wel van toepassing  op de geselecteerde afvaarten.* Het is dus u kunt zo zorgeloos van uw reis genieten en de mooiste plekken op aarde vanaf zee kan bewonderen.

• Alle luxe resortfaciliteiten aan boord zijn gratis tijdens uw cruise, van het Aqua Park, zwembaden, en de waterglijbaan tot de Virtual World-spellen. Er is dus genoeg te doen voor uw kind of tiener. 


• Zelfs de hightech gamingattracties aan boord zoals onze Virtual World en 4D-cinema vereisen slechts een kleine prijs voor een speciale traktatie.

• Bij MSC zorgen wij ervoor dat kinderen zich speciaal voelen en dat ze hartelijk worden verwelkomd bij de Kids Corner en in de havens aan wal. U ontvangt veiligheidsarmbandjes bij het inschepen en beepers of DECT-telefoons kunnen tegen een kleine toeslag gehuurd worden zodat u altijd in contact kunt blijven.

• Wij bieden een gevarieerd programma voor de hele familie en activiteiten onder toezicht, entertainment en sociale evenementen die speciaal worden aangepast aan de vijf leeftijdsgroepen in hun eigen clubs. En deze zijn ook allemaal gratis!

• Vernieuwende activiteiten zoals Fun Time Dinner, Happy Dinners en Kids Around the Clock laat elk gezinslid zijn/haar eigen ding doen - zelfs onder etenstijd, laat in de avond of tijdens excursies aan wal. Uw kinderen kunnen zo hun eigen sociale leven onderhouden, nieuwe vriendjes van over de hele wereld maken in een veilige omgeving en de vakantie van hun leven vieren. En de volwassenen krijgen zo veel meer momenten voor zichzelf en ze hoeven zich geen zorgen te maken over de kinderen die goed worden verzorgd en die zich uiterst goed vermaken. Lees verder voor meer informatie!* Vanaf zomer 2019
De kinderen die jonger zijn dan 18 jaar, die een kajuit delen met hun ouders cruisen gratis, volgens het seizoen en de beschikbaarheid:
- 0-2 jaar: gratis
- 2-11 jaar: gratis, volgens de beschikbaarheid, het seizoen en het moment van de boeking
- 12-17 jaar: een speciaal tarief in het laag- en tussenseizoen, naargelang de beschikbaarheid en altijd betalend tijdens het hoogseizoen
De reizigers die jonger dan 18 jaar zijn onderworpen aan de betaling van fiscale kosten, haven- en luchthaventaksen evenals vluchten en transfers, indien van toepassing.

 

Baby's en peuters

NIEUW! MSC Babycare service

NIEUW! MSC Babycare service

MSC heeft ook gedacht aan de papa's en mama's. Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderen aonder te brengen bij de Mini Club, waar ze zullen worden verzorgd door gekwalificeerde en toegewijde medewerkers en met hen zal spelen. Deze service is gratis en uitsluitend beschikbaar op reservering en onder voorbehoud van beschikbaarheid voor kinderen tussen de 1 en 3 jaar oud.

MSC Babycare is beschikbaar tijdens zeedagen van 13:00-14:00 uur en tussen 18:00 en 19:00 uur.

Het is van belang dat u het inschrijfformulier invult. Vraag het Mini Club personeel voor meer informatie als u aan boord bent. Verschonen en borstvoeding moet worden uitgevoerd door de ouders.

NIEUW! BABY LAUNDRY SERVICE

NIEUW! BABY LAUNDRY SERVICE

Jonge kinderen zijn goed in hun kleren vies maken, maar bij MSC hebben wij de ideale oplossing gevonden om ze schoon te houden tijdens de cruise. Toegewijd aan kinderen van 0-6 jaar. Onze unieke baby wasservice, wast baby en kleuter kleding apart van alle andere kleding. Er wordt een speciale machine gebruikt met een wasprogramma om te reinigen en ontsmetten, zelfs op 30°C.

Wij halen de kleding van uw kinderen op bij uw kajuit en brengen het de volgende dag weer schoon terug. Het is een ideale manier om hun huid te beschermen. In uw kajuit vindt u meer informatie. Samen met een biologische afbreekbare papieren waszak en een invulformulier die u dient in te vullen wanneer u gebruik wilt maken van de wasservice.

Alleen bij MSC Cruises mogelijk: probeer het de volgende keer wanneer u weer gaat cruisen met ons!
MSC Baby Time

MSC Baby Time

Mama en papa, wij wachten op u en uw kind bij de Mini Club, die speciaal bedoeld is voor onze jongste gasten (jonger dan 3 jaar) en urenlang open is per dag, zodat ze met u of met andere kinderen uit de hele wereld kunnen spelen. In de tussentijd kunt u ook andere ouders die met jonge kinderen reizen ontmoeten. U kunt gebruik maken van de Mini Club, een toegewijde faciliteit voor jonge kinderen, samen met uw kind op de volgende tijden*:

DAGEN AAN WAL: Ochtend: 08:00-10:00 uur / Middag: 16:00-18:00 / Avond: 20:00-21:00

DAGEN OP ZEE: Ochtend: 08:00-10:00 / Avond: 20:00-21:00

*Tijden kunnen variëren per schip of vaarroute
Activiteiten met Chicco Toys

Activiteiten met Chicco Toys

U zult er het modernste, leukste en meest educatieve speelgoed vinden, voor u geselecteerd door Osservatorio Chicco, het Baby Onderzoekscentrum.

De activiteiten omvatten:

Let’s speak English: in het Engels spelen met tweetalig speelgoed van Chicco
Ritme en muziek: spelen met muziek is zo leuk
Mini Olympic Games: start met kruipen en dan....
Ontmoet onze mascotte Dorebaby

Ontdek onze samenwerking met Chicco.

Kinderen en junioren

Kinderen en junioren leven zich uit

Kinderen en junioren leven zich uit

Ieder kind is bemanningslid van DOREMILAND, met twee speciale clubs: de Miniclub voor matrozen tussen 3 en 6 jaar oud en de Juniors Club voor piraten tussen 7 en 11 jaar. Beide clubs zijn gericht op de designfaciliteiten van een toegewijde Miniclub aan boord, met een professioneel animatieteam dat onder toezicht uw kinderen laat ontdekken en vriendjes laat maken en hen tal van uitdagende en spannende activiteiten biedt:

• creatief knutselen
• groepsspellen en -activiteiten
• sport
• videospellen, waaronder PlayStation, Xbox en Wii
• danslessen en -optredens

Openingstijden*:
• 09:00-23:00 uur non-stop aan wal
• 09:00-13:00, 14:30-17:00 en 18:00-23:00 uur op zee

*Tijden kunnen variëren per schip of vaarroute
Speciale kinder- en juniorservices die uw cruise upgraden:

Speciale kinder- en juniorservices die uw cruise upgraden:

• speciale kindermenu's in alle restaurants
Fun Time Dinners - kinderdiners met het animatieteam, iedere dag in het buffetrestaurant. Laat ons uw kinderen vermaken terwijl u geniet van uw eigen tijd (gratis service)
Happy Dinners - een snelle kindermaaltijd samen met het hele gezin terwijl de volwassenen genieten van hun voorgerecht. De kinderen worden vervolgens naar de Miniclub gebracht om te spelen met het animatieteam terwijl de volwassenen rustig van hun maaltijd kunnen genieten (gratis service)
Kids Around the Clock - in de avond spelen onder toezicht en slapen terwijl de ouders hun eigen activiteiten ondernemen (toeslag van toepassing)
Familie-excursies - excursies voor het hele gezin, ondersteund door het animatieteam zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

MasterChef at Sea JUNIORS - Dankzij onze exclusieve samenwerking met MasterChef kunnen kinderen hun kook talenten laten zien op het podium.

De DOREMI Familie - allen voor één en één voor allen!

De DOREMI Familie - allen voor één en één voor allen!

Ieder schip uit onze vloot biedt een gevarieerd programma van levendige familieactiviteiten, waarbij we ons vooral richten op de kinderen, maar de ouders mogen ook meedoen, wat het leuk maakt voor iedereen.

Alles wordt gedaan onder het vriendelijke oog van onze lieve DOREMI mascotte en zijn eigen familie, zus Mila, broer Dorebro en kleine broertje Dorebaby.

Leer hun Doremi Dance-lied in zes talen, opgenomen door het Piccolo Coro dell'Antoniano kinderkoor en doe mee met:

• Doremi Chef kooklessen
• talentenshows in teams (Doremi Live)
• de leuke Doremix Family Disco
• sprookjestijd
• de sensationele Pool Parade
• een productieshow samen met professionele dansers en artiesten
• een verkleedfeest in het theater van het schip

Reis met MSC en beleef magische momenten met iedereen aan boord bij de DOREMI Family in DOREMILAND! Er is ook een meet & greet fotoshoot met de mascotte zodat u die magische momenten kunt vastleggen.
LEGO Activiteiten

LEGO Activiteiten

Onze Mini en Junior Clubs bieden kinderen van 3 tot 11 jaar de mogelijkheid om te spelen met een geweldige selectie LEGO® stenen en speelgoed. Gedurende iedere cruise bieden wij de mogelijkheid om het speciale LEGO® Experience evenement bij te wonen.

Aan boord: Een hele dag toegewijd aan LEGO® activiteiten, een plezier voor het hele gezin. 
En met een brede keuze aan LEGO® speelgoed om te kopen op ieder schip, geven wij de kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten wanneer zij willen.

Klik hier en ontdek meer over onze samenwerking met LEGO®.

Jongeren en tieners

Jongerenclubs die niet voor de kleintjes zijn

MSC behandelt jongeren en tieners niet als kleine kinderen. En we dwingen hen niet om allemaal samen te zijn. Wij bieden hen de mogelijkheid om gebruik te maken van fantastische faciliteiten (onder toezicht), waar jullie ze hun eigen ding kunnen doen. En wij behandelen hen als de jongvolwassenen die ze zijn met een immens grote keuze aan activiteiten, zodat ze zelf vrienden kunnen maken en een vakantie naar wens kunnen vieren.

Jongerenclub (12-14 jaar) openingstijden* met Jongerenteam service:
• 10:00-11:30 uur
• 15:00-16:30 uur
• 21:00-23:00 uur

Tienerclub (15-17 jaar) openingstijden* met Tiener Entertainerdienst:
• 11:30-13:00 uur
• 16:30-18:00 uur
• 19:00-24:00 uur

*Tijden kunnen variëren per schip of vaarroute
Jongerenclubs die niet voor de kleintjes zijn

Nieuwe aparte dagelijkse activiteiten

• sport en wedstrijden, zoals voetbal, basketbal, trefbal, minigolf, shuffleboard en tafelvoetbal op alle schepen 
• danswedstrijd
• sociale netwerkspellen
• Wii/Xbox/PS3 spellen en uitdagingen
Nieuwe aparte dagelijkse activiteiten

Nieuwe nachtactiviteiten

• Radio MSC Generation met nachtelijke video- en muziekverzoeken 
• MSC Generation Live met Pop Star 2014, iPop wedstrijd, Teen Movie Trivia, Boys Generation, Girls Generation, Kool Karaoke, Just Dance live en meer!
Nieuwe nachtactiviteiten

Nieuwe wekelijkse tienerevenementen

• Teens White Party 
• MSC Flashmob 
• Hey Mr DJ! 
• MSC Generation Awards tienertalentenshow 
• The Prom tiener gala-avond 
• Generation Dinner 
• Generation zwembadspel 
• Generation Chef 
• Twisted zoektocht
Nieuwe wekelijkse tienerevenementen

De vrijheid van een eigen kaart

Geef uw kind de kracht en het plezier van de uitgaven aan boord, zoals zij willen, maar binnen de grenzen die u beslist. Geef hen een TeenCard met een tegoed erop! 
   
 • Een prepaid betaalkaart voor kinderen van 7 tot 17 jaar 
 • Keuze met vooruitbetaalde tegoed: 
     - € 30 met bonustegoed van € 5! 
     - € 50 met bonustegoed van € 10!

 • Flyer met bestelbon en beschrijving van alle voordelen aan boord
De vrijheid van een eigen kaart

Eenoudergezinnen

Een MSC-cruise is de perfecte keuze voor eenoudergezinnen.

Een MSC-cruise is de perfecte keuze voor eenoudergezinnen.

Momenten van plezier en ontspanning in uw luxe kajuit, vol faciliteiten en prachtige uitzichten. Luie momenten bij het zwembad. Actieve momenten tijdens het sporten, spelletjes aan dek en futuristische virtuele spellen. Mogelijkheden voor kinderen om te genieten van levendige clubactiviteiten met nieuwe vrienden, allemaal onder speciaal toezicht, zodat een ontspannen en onbezorgde ouder zijn of haar eigen ding kan doen. Ons All in One-pakket is speciaal ontwikkeld voor alleengaande ouders om hen een onvergetelijke reis te kunnen bieden.

Scheepsfaciliteiten

Meer! Een drijvend wonderland om te ontdekken

Deze fantastische faciliteiten en diensten voor kinderen, jongeren en tieners - waaronder de beste gameconsoles - zijn maar een paar redenen waarom een MSC cruise hun favoriete vakantie is. Ze begeven zich ook in een wereld van ultramodern entertainment, wat een MSC reis onvergetelijk maakt voor het hele gezin, met onder andere:

• een 4D-bioscoop
• een Formule 1 raceautosimulator
• een Aqua Park
• Vertigo, de langste waterglijbaan op zee (MSC Divina en MSC Preziosa)
• kinder- en familiebaden
• Virtual World Games Arcade
• minibowlen

Er is voor ieder wat wils bij MSC. Voor niet zomaar een familievakantie ...
Meer! Een drijvend wonderland om te ontdekken

ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

Onze familieexcursies zijn speciaal aangepast aan u en uw kinderen. Tijdens onze excursies ziet u de belangrijkste hoogtepunten van elke bestemming. De meeste excursies vertrekken na 9 uur en duren meestal niet langer dan 3 of 4 uur. De rondleidingen worden vergezeld door een medewerker van MSC Mini en Juniors Club en worden aangeboden tegen een ongekende familievriendelijke prijs. Als u als ouders op reis wenst te gaan zonder de kinderen, bieden we een gratis kinderopvangdienst aan boord. Terwijl u nieuwe ontdekkingen doet in een land, zullen uw kinderen nieuwe vrienden aan boord maken. De service is beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar.
   
Kom eens op bezoek bij de Excursiebalie of de Mini Club om meer te weten te komen over ons Familieexcursies en kinderopvang.
ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

“Kelly & Kloe aan boord"

EEN NIEUWE BELEVING AAN BOORD MET DE WEBSERIE VAN "KELLY & KLOE"

De ‘Kelly & Kloë On Board’ dag zal de komende maand over de gehele vloot worden uitgerold.  Het verhaal gaat over twee jonge meisjes – Kelly en Kloë -  welke tijd aan boord doorbrengen met hun vader- de kapitein. Op een dag gaan zij, ondanks hun belofte om te gaan studeren in de hut, op avontuur vol plezier en kattenkwaad samen met de butler en twee andere personeelsleden. Tijdens hun avontuur op het schip ervaren zij magie, videogames, een 4D bioscoop, een glijbaan, sport en dans waarbij zij eindeloos wisselen van kleding. 

 

Het entertainmentprogramma rondom Kelly & Kloë is ontwikkeld om kinderen het schip te laten ontdekken en te laten spelen zoals Kelly & Kloë. Met een dag vol verschillende activiteiten zullen kinderen in staat worden gesteld om het themaliedje en het bijhorende dansje te leren evenals deel te nemen aan een selfie-wedstrijd verkleed als de personages uit het verhaal en de mogelijkheid tot het schrijven van een eigen aflevering.  
  
Ga lekker zitten, ontspan en laat uw kinderen een wereld vol plezier wil ontdekken! 


Klik hier om alle afleveringen te kijken.


Na het succes van "Kelly & Kloe Onboard" introduceert MSC nu een geheel nieuwe webserie: Cabin 12006.
De serie met zeven afleveringen volgt tiener Markus tijdens zijn eerste cruise - zijn vakantie verandert echter in een onverwachte avontuur. "Cabin 12006" van MSC Bellissima staat vol met onbeantwoorde vragen en veel verrassingen, en het is aan Markus en zijn vriend Lucas om het mysterie op te lossen met behulp van virtuele persoonlijke cruise assistente ZOE. Kelly & Klloe zullen ook in de hele webserie verschijnen.

Klik hier om de trailer te bekijken. 

 

EEN NIEUWE BELEVING AAN BOORD MET DE WEBSERIE VAN