STAY & CRUISE

Maak van een fantastische cruise een onvergetelijke vakantie-ervaring met een hotelverblijf tot wel 3 nachten!

In de stemming voor iets nieuws? MSC Cruises komt met een fantastische nieuwe ervaring! Met de Stay & Cruise aanbieding kunt u een prachtige vakantie-ervaring boeken met tot 3 nachten verblijf in een hotel voor de cruise, excursies en transfer naar het schip inbegrepen.


De Stay & Cruise aanbieding is beschikbaar voor Egypte, Rode Zee en Saoedi-Arabië, Caraïben en omvat:

 • Overnachting in een 4-sterrenhotel voor 1, 2 of 3 nachten + ontbijt*
 • Excursie met privégids*
 • MSC-personeel staat klaar in het hotel om u tips en nuttige informatie te geven
 • Transfer van het hotel naar het schip op inschepingsdag

 

Kies hieronder uw route en selecteer de "Stay and Cruise" aanbieding om te boeken.
*aanvullende informatie beschikbaar onderaan de pagina

Aanvullende informatie:

Welke hotels zijn voorzien voor een verblijf voorafgaand aan de cruise t/m de zomer van 2023?

Het Stay & Cruise-tarief biedt accommodatie (bed & breakfast) als volgt aan:
 • Hotels Miami (Downtown): Hotel Holiday Inn Port of Miami of als alternatief Miami Holiday Inn of AC Miami Brickell 
 • Hotels New York: Riu Hotel New York of als alternatief Hotel Riu Plaza Manhattan, Hotel Riu Plaza Times Square of Park Central Hotel
 • Hotels in Cairo: Hotel Safir Dokki of als alternatief Hotel Ramses Hilton


Welke excursie is inbegrepen?

 • Excursie in Miami (MSC Divina, MSC Seascape en MSC Magnifica gasten):
  Gasten beginnen hun onvergetelijke tour van de topattracties van Miami met de dubbeldekker bus. Ze kunnen plaatsnemen in de airconditioned benedenverdieping als ze koel willen blijven, of naar het open-top bovendek gaan om te genieten van een onbelemmerd uitzicht op de beroemde collectie van art deco architectuur van Miami, de grootste in de wereld.
  Ze kijken uit op het prachtige Miami Beach terwijl ze van onze gids leren hoe kunst en muziek de dynamische cultuur van de stad aandrijven.

 • Excursie in New York (MSC Meraviglia gasten):
  5 uur durende tour door Manhattan die een uitgebreid beeld geeft van de verschillende buurten en bezienswaardigheden in Manhattan, het ontdekken van de Big Apple met de hulp van onze professionele gids. Onder de bezienswaardigheden die de gasten kunnen zien zijn Lincoln Center, het legendarische Central Park, de Trump Tower, Saint Patrick's Cathedral, Rockefeller Center, de Flatiron Building, de Bull of Wall Street. De toer zal ook door Greenwich Village, Soho, Little Italy, Chinatown, het Financial District, Battery Park rijden, wanneer de verkeersomstandigheden het toelaten. Gasten zullen de mogelijkheid hebben om de East River over te steken om de tour te eindigen bij de Brooklyn Cruise Terminal. 


 • Excursie in Caïro (MSC Splendida gasten):
  Op dag 2 na het ontbijt ontmoeten de gasten een Egyptologische gids in de lobby van hun hotel. Ze zullen het complex van Saqqara bezoeken, de thuisbasis van de beroemde trappenpiramide. Ze zullen de Unaas piramide en enkele van de grafmastaba's zien voordat ze naar het openluchtmuseum van Memphis, de oude hoofdstad van Egypte, gaan. Na een lunch in een lokaal restaurant krijgen de gasten 's middags de kans om de Grote Piramiden van Gizeh en de Sfinx te bezoeken, ongeveer tien mijl ten zuidwesten van het stadscentrum van Caïro. Deze ervaring zal iets zijn wat misschien weinig reizigers ooit besluiten te doen. Volgens eerdere visioenen en ervaringen zijn de rode granieten blokken in de Koningskamer de meest diepgaande en profetische in het leven van sommige mensen. Later komen de gasten terug naar het hotel voor hun vrije avond en de overnachting in Caïro.
  Op dag 03 is er een ochtendtour van een halve dag naar het Egyptisch Museum van Oudheden. Na het ontbijt en het uitchecken ontmoeten de gasten hun gids in de lobby voor een korte rit naar het Egyptisch Museum van Oudheden. Als de deuren opengaan zal de Egyptoloog beginnen met zijn/haar uitleg over de kracht van elk stuk in de omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant, worden de gasten naar de haven van Ain Sokhna gebracht voor hun cruise.