ENTERTAINMENT


Zoek en boek uw cruise

De MSC Bellissima tilt entertainment op zee naar een ongekend niveau.


Geniet van exclusieve wereldklasse shows uitgevoerd in innovatieve locaties zoals de Carousel Lounge en de multifunctionele karaoke bar, comedy club, de TV-studio Bar. De jongere gasten kunnen profiteren van een super-pretpark met sportcentrum om te sporten, spelletjes overdag te spelen en feesten tot in de vroege uren. De hele familie kan genieten van uren plezier in een van de meest omvangrijke en spannende waterparken op zee.

Het Théâtre La Comédie


Dankzij onze Broadway-theaterskunt u genieten van uitzonderlijk vermaak met een internationaal programma van artiesten zonder dat u het schip hoeft te verlaten. Kies uit een fantastische line-up, er is voor elk wat wils.

Wild Forest Aquapark


Een van de meest spannende waterparken op zee, met drie spetterende waterglijbanen, een 'Himalayan Bridge' en diverse van zwembaden en activiteiten voor alle leeftijden.

Entertainment voor families


Cijfers:

- 700 vierkante meter speciaal voor kinderen
- 60 nieuwe verkleedpakken
- 10 nieuwe activiteiten voor kinderen en tieners
- 4 nieuwe mascottes
- 7 ruimtes (baby club CHICCO, miniclub LEGO, Juniors club LEGO, Young club, Teen club, Webstar ruimte en Doremi lab) 
- 1 nieuwe techniek experience

Hoogtepunten voor kinderen


MSC Grandiosa zal voor kinderen 'het schip van de muziek' zijn: onze partners LEGO en CHICCO hebben samengewerkt aan hun muziekruimtes:

- Lego filmmaker 
- Nintendo experience aan boord
- Doremi studio/webstar ruimte
- Doremi lab 2.0

Teens clubs


MSC Grandiosa biedt twee tieners clubs, een voor de 12-14-jarigen en een voor 15-17 jarigen. Daarnaast is er een teens-only gedeelte welke dient als bioscoop, speelzaal en disco, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

F1 Simulators


Voor de jongeren en hen met een jonge geest. De twee Formule 1 virtual-reality raceauto's strijden tegen elkaar.

Full size bowling alley


Voor de eerste keer op zee, een volledige bowlingbaan!

Sportplex


Deze grote attractiepark biedt een grote arena waar jonge gasten kunnen sporten en spelletjes kunnen spelen overdag... maak er een gezellig avond van!