ENTERTAINMENT


De MSC Bellissima tilt entertainment op zee naar een ongekend niveau.


Geniet van exclusieve wereldklasse shows uitgevoerd in innovatieve locaties zoals de Carousel Lounge en de multifunctionele karaoke bar, comedy club, de TV-studio Bar. De jongere gasten kunnen profiteren van een super-pretpark met sportcentrum om te sporten, spelletjes overdag te spelen en feesten tot in de vroege uren. De hele familie kan genieten van uren plezier in een van de meest omvangrijke en spannende waterparken op zee.

Exclusieve samenwerking met
Cirque du Soleil at Sea


Twee keer per nacht en zes avonden per week hebben gasten op de MSC Grandiosa de unieke kans om twee originele shows van Cirque du Soleil te zien. Geniet van de wereldleider in levende artistieke entertainment met een uitstekende culinaire ervaring geserveerd op dezelfde betoverende locatie. De Carousel Lounge is verpakt met entertainment en een eetgelegenheid speciaal ontworpen om aan de behoeften van Cirque du Soleil te voldoen. Deze lounge is geschikt voor maximaal 450 gasten, waaronder 100 kunnen genieten van een show-en-diner-ervaring. 

Polar Aquapark


Een van de meest spannende waterparken op zee, met drie spetterende waterglijbanen, een 'Himalayan Bridge' en diverse van zwembaden en activiteiten voor alle leeftijden.

Entertainment voor families


Cijfers:

- 700 vierkante meter speciaal voor kinderen
- 60 nieuwe verkleedpakken
- 10 nieuwe activiteiten voor kinderen en tieners
- 4 nieuwe mascottes
- 7 ruimtes (baby club CHICCO, miniclub LEGO, Juniors club LEGO, Young club, Teen club, Webstar ruimte en Doremi lab) 
- 1 nieuwe techniek experience

Hoogtepunten voor kinderen


MSC Grandiosa zal voor kinderen 'het schip van de muziek' zijn: onze partners LEGO en CHICCO hebben samengewerkt aan hun muziekruimtes:

- Lego filmmaker 
- Nintendo experience aan boord
- Doremi studio/webstar ruimte
- Doremi lab 2.0

Teens clubs


MSC Grandiosa biedt twee tieners clubs, een voor de 12-14-jarigen en een voor 15-17 jarigen. Daarnaast is er een teens-only gedeelte welke dient als bioscoop, speelzaal en disco, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

F1 Simulators


Voor de jongeren en hen met een jonge geest. De twee Formule 1 virtual-reality raceauto's strijden tegen elkaar.

Full size bowling alley


Voor de eerste keer op zee, een volledige bowlingbaan!

Sportplex


Deze grote attractiepark biedt een grote arena waar jonge gasten kunnen sporten en spelletjes kunnen spelen overdag... maak er een gezellig avond van!