MSC GRANDIOSA


Zoek en boek uw cruise

Om een grandioze cruise ervaring te beleven.


MSC Grandiosa biedt meer openbare ruimten dan haar zusterschepen en is nog innovatiever. Het ontwerp, de faciliteiten en het entertainment maken dit schip een ideale plek voor het hele gezin.
In het hart van de MSC Grandiosa bevindt zich een adembenemende binnenpromenade met een spectaculaire LED-koepel. Ons schip herbergt enkele prachtige winkels, een Franse bistro en uitnodigende plekken om al onze gasten te verwelkomen.  

Ontdek het nieuwste en grootste schip van de MSC vloot
en download onze gratis app voor uw cruise

msc_for_me_logo


BEKIJK VIRTUELE TOUR

VR_logo

_______________________________________________________________________________________

Bent u van plan om te cruisen aan boord van MSC Grandiosa?


LEES MEER OVER ONZE AANVULLENDE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSPROTOCOLLEN


MSC GRANDIOSA BEOORDELINGEN  
Lees alles over de uitstekende ervaring aan boord en aan wal met MSC Grandiosa via de beoordelingen van onze eerste cruisers die tijdens terug op zee gingen.
WAT ZEGGEN ONZE GASTEN OVER DE HERSTART

Ervaar hoe het is


Ontdek het leven aan boord bij MSC alsof u er zelf bij was! Voor een 360˚ rondblik hoeft u alleen uw telefoon mee te draaien of gebruikt u de cursor op uw desktop. Bekijk de video met een VR-headset en beleef het nog intenser!

Het meest innovatieve schip


- 97% minder zwaveldioxide en 80% minder stikstofoxide dankzij een hybride zuiveringsinstallatie voor verbrandingsgassen (EGCS) en een hypermodern systeem voor Selectieve Katalytische Reductie (SCR).
- Walaansluiting, waardoor nul uitstoot in de haven – een systeem dat het geluid onder water onderdrukt (Underwater Radiated Noise system), om de grote zeezoogdieren niet te verstoren. 
- Geavanceerd zuiveringssysteem van afvalwater voor de schoonste lozingen. 
- De laatste technologieën om de CO2-uitstoot te beperken.
- 28%* minder brandstofverbruik.

*brandstofverbruik per passagier per cruise in vergelijking tot de schepen in de Fantasia-klasse

DOWNLOAD THE INFO-GRAPHIC

Galleria


Deze 101 m overdekte promenade is voorzien van verschillende winkels, restaurants en rustige plekjes om te relaxen. Elke avond wordt deze promenade voorzien van muziek, thema-avonden en entertainment.

Sfeervol zwembad


Met ongeveer 10 m² openbare ruimte per gast is er genoeg ruimte bij het zwembad. De MSC Grandiosa positioneert zich als een van de schepen met de meeste ruimte aan het zwembad.
Het hoofdzwembad is 's avonds het indrukwekkendste dankzij sfeervolle verlichting, een groot scherm en modern design.

THE ART WALL


Wat normaal bewonderd wordt in de kunstgalerijen van de wereld kunt u nu ook 2 jaar lang bewonderen op ons schip in een tentoonstelling: "Degas Danse Dessin" van de wereldberoemde Parijse kunstenaar Edgar Degas. Hoewel gevierd als een van de grootste impressionisten, staat Degas bekend om zijn eigen stijl van schilderen en beeldhouwen. Een van de favoriete thema's van de Franse meester was ballet en in veel van zijn werken legde hij intieme momenten vast uit het leven van vrouwelijke dansers. Persoonlijk gekozen door MSC wachten 26 originele tekeningen op u in de L'Atelier Bistro.

MSC YACHT CLUB


Een exclusieve oase van verfijning 
Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip. 
Welkom in de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander.

MSC Aurea Spa


BELANGRIJKE UPDATES
Vanwege de verhoogde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om een veilige cruise voor al onze gasten te garanderen, zijn de volgende Spa gebieden aan boord van MSC Grandiosa tijdelijk gesloten: Sauna's, Stoombaden, Warmtebaden, Whirlpools, Ice Room en Snow Room. Salt Relax Room, Harmonic Relax Rooms, Experience Douches, Verwarmde Loungers zullen open blijven voor onze gasten.


De MSC Aurea Spa op de MSC Bellissima is een luxe Balinese spa met exclusieve ontspanningsbehandelingen om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met een thermisch gedeelte, een schoonheidssalon met manicure mogelijkheden, zal de MSC Aurea Spa u verwennen van top tot teen.