RESTAURANTS


Prachtige, authentieke eetgelegenheden in 11 verschillende locaties.

Hoofdrestaurants


MSC Grandiosa's hoofrestaurants serveren een heerlijke mix van eerste klas Mediterrane gerechten en internationale specialiteiten in een prachtige omgeving. Het menu is elke dag weer anders, en de gerechten zijn bedacht door de prijswinnende Spaanse chef Ramón Freixa en de Duitse meester chef-kok Harald Wohlfart.

Atelier Bistrot


Een warme en vriendelijke Franse bistro met een heerlijke keuken. Geniet van hoge kwaliteit snacks van kaas en charcuterie tot aan escargots en foie gras. Als u liever iets anders wilt uitproberen, probeer dan bijvoorbeeld de ribeye steak frites & blauwe kaas saus, met daarna een heerlijke traditionele Frans nagerecht. U kunt ook genieten van een Parisian stijl ontbijt. Oh oui!

HOLA! Tapas bar door Ramón Freixa


Gelegen op dek 6 in het hart van de iconische mediterrane stijl promemade, HOLA! Tapas Bar verwelkomt u in een geweldige culinaire ervaring, gecreëerd door de beroemde Spaanse chef-kok Ramón Freixa, een twee Michelinsterren chef. Een sociale eetervaring waar gasten kunnen genieten van gedeelde schotels en een prachtige viering van de mediterrane manier van leven. 

Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar


Traditioneel en modern gaan hand in hand in deze stijlvolle teppanyaki restaurant en sushi restaurant. Geniet van de authentieke aziatische keuken in een stijl en de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Butcher's Cut


Steakhouse in Amerikaanse stijl welk geselecteerde topgerechten van over de hele wereld serveert. Probeer ook de New World-wijnen en cocktails met braine. Een plek voor het ontdekken van nieuwe smaken.

Buffet


20 uur per dag geopend, keuze uit een groot aantal mediterrane specialiteiten met een geweldige uitzicht. Zichtbare keukens en een Mozzarella-making gedeelte waar gasten mee kunnen kijken terwijl onze chefs de allerverste gerechten aan het voorbereiden zijn. Het uitgebreide buffet serveert vele diverse internationale gerechten, gezonde keuzes en nog vele andere smaken