VERVOERSMOGELIJKHEDEN

Fly & Cruise

Wij zorgen voor elk detail!

Met een Fly and Cruise-pakket kunt u er zeker van zijn dat uw cruise een ​​vliegende start zal maken.

Bij vertraging op de heenreis zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat u naar het schip wordt gebracht.Het pakket biedt diverse diensten om uw reis van begin tot eind zorgeloos te maken.
Fly & Cruise

Fly & Cruise voordelen

Park & Cruise

Met de auto naar uw vertrekhaven rijden?

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier om uw auto te parkeren en aan boord te gaan, is Park & Cruise het antwoord!

LAAT UW AUTO IN VEILIGE HANDEN

Onze nieuwe Park & Cruise optie biedt de meest handige manier om te parkeren in één van de havens hieronder. Hoe het werkt verschilt van haven tot haven waar een scala aan diensten wordt aangeboden; van Valet Parking tot selfservice parkeergelegenheid in de nabijheid van de cruiseterminal. Dus u kunt gewoon met uw auto naar de bagage drop-off zone gaan. Welke vertrekhaven u ook heeft, Park & Cruise maakt het leven meer comfortabel voor automobilisten. Park & Cruise is makkelijk en dit geldt ook voor de betaling. De parkeerkosten worden toegevoegd aan uw rekening aan boord, die u betaalt voor ontscheping*. Alles wat u hoeft te doen, is het betaalbewijs te laten zien om uw auto op te halen.


BOEKEN ZOALS U DAT WILT

Er zijn twee manieren om te profiteren van de Park & Cruise service. Vraag uw reisbureau/ cruisespecialist hierom bij het maken van uw reservering óf boek dit online. Dus wanneer uw vertrekdatum nadert, kunt u gewoon parkeren en direct aan boord genieten van uw cruise. Kan het nog eenvoudiger? 


De Park & Cruise service is beschikbaar bij de volgende havens (klik hier voor een overzicht):

ITALIËAncona – Bari - Brindisi - Cagliari - Civitavecchia - Genua - La Spezia - Livorno - Messina - Napels - Palermo - Salerno - Venetië      
DUITSLANDHamburg – Kiel - Warnemünde   
SPANJEBarcelona – Valencia  


*Met uitzondering van de haven in Venetië waar u betaalt bij de selfservice parkeerplaats naast de cruiseterminal.

Met de auto naar uw vertrekhaven rijden? Met de auto naar uw vertrekhaven rijden?