Partnerships, Masterchef At Sea Juniors | MSC Cruises Play

MASTERCHEF AT SEA JUNIORS

Jonge talenten nemen de kindereditie van MasterChef At Sea over, en het resultaat? Het resultaat is heerlijk!

Wie zei dat kleintjes geen grote koks kunnen zijn? Met deze gloednieuwe activiteit kunnen kinderen hun passie voor koken uiten! Dankzij de exclusieve samenwerking met MasterChef brengt MSC Cruises het talent van kinderen in de keuken naar het podium.

Gelanceerd aan boord van MSC Seaview in oktober 2018 en op MSC Bellissima in maart 2019, zal het vanaf juni 2019 beschikbaar zijn op de gehele vloot. Exclusief aan boord van de schepen van MSC Cruises.

MasterChef at Sea JUNIORS

MSC Cruises geeft kinderen tussen 6 en 12 jaar de kans om hun innerlijke chef naar voren te brengen! Kinderen kunnen zich aan boord vermaken terwijl ze een passie voor koken ontdekken. Net als in de populaire en wereldwijd erkende MasterChef-tv-show, zullen kinderen een Mystery Box vol ingrediënten ontdekken, die ze zullen gebruiken om het gerecht te maken, zowel voedzaam als heerlijk. Junior chefs demonstreren hun kookkunsten en verbazen de juryleden met hun heerlijke gerechten!
 
Junior Masterchefs MSC Cruises

Iedereen is een winnaar!

Elke kleine chef is een winnaar in deze leuke wedstrijd!
Alle deelnemers ontvangen aan het einde van de wedstrijd een MasterChef at Sea JUNIORS-certificaat.
Doe mee en het is een garantie dat het hele gezin zich zal vermaken. Ouders kunnen trots hun kinderen vanuit het publiek toejuichen terwijl de kinderen in de schijnwerpers staan.
Junior Masterchefs MSC Cruises

360 fun!

Deze uitbreiding van het MasterChef-partnerschap past in de bredere strategie van MSC Cruises om samen te werken met experts van wereldklasse in hun vakgebied om de gasten door de gehele vloot rijke, gevarieerde ervaringen te bieden. Van de allernieuwste keuken, vermakelijke entertainment tot gezinsvriendelijke aanbiedingen, er is voor elk type reiziger iets tijdens een MSC Cruises-vakantie. BOEK UW CRUISE
Junior Masterchefs MSC Cruises