Zuid-Afrika

Een geweldig en veelzijdig werelddeel 
Laat uzelf verleiden door de fascinerende Afrikaanse vaarroutes
Adembenemende landschappen aan de Atlantische en Indische kusten

Vind cruises in Zuid-Afrika

Cruises in Zuid-Afrika

Een reis van duizenden zielen
Een reis van duizenden zielen

De stranden van de Indische Oceaan aan de ene kant, de woestijnen die tot aan de Atlantische Oceaan reiken aan de andere kant.

Het zuidelijkste deel van Afrika is een land van tegenstellingen en biedt een unieke reiservaring, waar de natuur heerst met haar adembenemende landschappen, van vulkanen tot enorme riffen van glad, donker graniet, een zachtblauwe hemel en lagunes verloren in tijd. Dit is de achtergrond van het leven op dit geweldige en veelzijdige werelddeel. 


Een reis op een MSC cruise neemt u mee op een ontdekkingsreis van locaties diep in wilde en weelderige natuurlijke omgevingen. 


Bezoekers van het Afrikaanse continent zullen na vertrek uit het gebied overrompeld worden door een subtiel nostalgisch gevoel en een wens om terug te keren naar Afrika. Dit gevoel staat bekend als “mal d'Afrique”, en daar is een goede reden voor. Twijfel dus niet om u te laten verleiden door fascinerende tours naar plekken zoals Kaapstad in Zuid-Afrika, Pomene in Mozambique, Port Louis in Mauritius en Lüderitz in Namibië.

Afrika is nog nooit zo dichtbij geweest.

Haven in Zuid-Afrika