Baltische Zee Cruises

Destinations, Baltic Sea | MSC Cruises

De magie van geschiedenis en arctische landschappen

De meeste reizigers naar Europa zien de authentieke ervaring van de Oostzee over het hoofd, met fjorden, gletsjers en zeer gevarieerde landschappen die zachtjes in balans zijn met een vergeten maar goed bewaard gebleven middeleeuwse geschiedenis.

Als u aan boord gaat van een Baltische Zee Cruise, kunt u genieten van alle schitterende uitzichten en geschiedenis rond deze zee, zonder de drukte en afleiding van andere Europese bestemmingen.

De Baltische Zee Cruise omvat een groot aantal verschillende aanmeerhavens, elk verbazingwekkender dan het vorige.

De volgende stop is Stockholm, het technologische centrum en de hoofdstad van Zweden, waar een wandeling door oude geplaveide straatjes en steegjes de beste manier is om een weg te banen door het oude hart van de stad. De beroemde Kleine Zeemeermin van Edvard Eriksen heet u welkom in de haven van Kopenhagen. Geïnspireerd door de beroemde schrijver en dichter Hans Christian Andersen, is dit het ware symbool van de stad.

Tijdens een cruise op de Baltische Zee wordt u blootgesteld aan de vergeten geschiedenis van Oost-Europa. Terwijl het recente verleden een bloederige maar trotse strijd om onafhankelijkheid van de Sovjet-Unie omvat, gaat het nog verder naar de middeleeuwse wortels door de sprookjesachtige bossen en steden van de Baltische landen.
Ontsnap aan de drukte, dwaal door tijd verloren kastelen en geniet van de frisse lucht van ongerepte natuurwonderen tijdens uw cruise in de Baltische Zee. Ga vandaag nog op zoek naar uw ideale vaarroute door Noord-Europa en mis de cruiseaanbiedingen die MSC Cruises aanbiedt niet.

HAVENS
Boek vandaag nog uw cruise naar de Oostzee en beleef een droomvakantie met genoeg te zien en te doen op en buiten de kust. Met Baltische cruises vanuit Southampton en andere handige havens, laat MSC magie op de meest handige manieren gebeuren.
Bekijk hieronder meer van onze havens voor Baltische cruises.

 

HAVENS

Boek vandaag nog uw cruise naar de Oostzee en beleef een droomvakantie met genoeg te zien en te doen op en buiten de kust.
Met Baltische cruises vanuit Southampton en andere havens, zorgt MSC voor magie op de meest leuke manieren.
 
Bekijk hieronder meer van onze havens voor Baltische cruises.