Baltische Zee Cruises

Helsinki, Finland | MSC Cruises

Sprookjes komen uit tijdens een Baltische en Scandinavische cruise


De meeste reizigers naar Europa zien de authentieke ervaring die de Oostzee biedt over het hoofd, met fjorden, gletsjers en zeer diverse landschappen die zachtjes in evenwicht zijn met een vergeten maar goed bewaarde middeleeuwse geschiedenis.

Tijdens een MSC Cruise op de Baltische Zee kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de geschiedenis van deze zee, zonder de drukte en afleiding van andere Europese bestemmingen.

Het seizoen van de Baltische Cruise 2024-2025 omvat een groot aantal verschillende aanloophavens, de ene nog verbazingwekkender dan de andere.

BALTISCHE CRUISES 2024

Vertrek op een Baltische cruise-avontuur met MSC Poesia


Stap in de pagina's van een sprookje met een Baltische cruise van 7 of 11 nachten. Reis van mei t/m september in luxueuze stijl op de MSC Poesia en ontdek het beste van Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Polen, Litouwen, Letland en Estland. Met 10 uur in elke haven heeft u genoeg tijd om de prachtige noordelijke hoofdsteden zoals Riga, Tallin, Helsinki en Kopenhagen te verkennen. Een lang verblijf in Stockholm, inclusief overnachtingen, geeft u de mogelijkheid om u volledig onder te dompelen in de culturele schatten van de Zweedse hoofdstad.
Boek nu uw volgende Baltische cruise en Scandinavische cruise!

Vertrek op een Baltische cruise-avontuur met MSC Poesia

Riga, Latvia | MSC Cruises

VERTREKHAVENS

Boek vandaag nog uw cruise naar de Baltische Zee en beleef een droomvakantie met veel te zien en te doen aan land en op zee.
Met Baltische cruises vanuit de havens van Warnemunde of Kopenhagen laat MSC magie gebeuren op de meest handige manieren.
 
Bekijk hieronder meer van onze havens voor Baltische cruises.