DEZE ZOMER, CRUISE AAN BOORD VAN ONZE LUXE SCHEPEN! - Vluchten inbegrepen!

Vertrek voor een cruise van 7 nachten aan boord van onze luxe schepen, vluchten H/T vanuit Parijs zijn inbegrepen!

Laat u verleiden door de charmes van de Middellandse Zee aan boord van de MSC Orchestra en MSC Splendida en ontdek plaatsen die u niet mag missen zoals Mykonos, Dubrovnik, Bari of Ancona.

MSC maakt uw vakantie eenvoudiger:

Met ons uitzonderlijk "Fly & Cruise"-aanbod bereikt u gemakkelijk uw inschepingshaven dankzij een van onze chartervluchten in samenwerking met Air France en de inbegrepen transfer van en naar de luchthaven.
Ga naar Italië, Griekenland en Kroatië vanuit Venetië of Triëst. U reist in alle sereniteit op een van onze vluchten vanaf Parijs-Charles de Gaulle.

Bovendien zijn uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol, zodat u met een gerust hart kunt reizen*.

De reisverzekering COVID-19 is ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan is boekbaar tijdens het boekingsproces voor slechts €25 per persoon. Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.**

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart"-programma uw cruise tot 21 dagen voor vertrek flexibel wijzigen, als onderdeel van een "Fly & Cruise"-pakket.

Kies uw ideale cruise, wij zorgen voor de rest! De vakantie begint nu.

VOORWAARDEN:

* Voordat u uw cruise boekt, controleert u HIER of u mag inschepen volgens het land waar u woont. Als gevolg van de Covid-19 pandemie kunnen er internationale reisbeperkingen zijn, afhankelijk van uw cruisebestemming en het land waar u woont.
Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord.

** Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.


VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER - NAJAAR 2021 CRUISES:
Tarieven geldig tot 30/09/2021 voor alle nieuwe boekingen tot het vertrek van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor enkel de cruises van het zomer-herfst seizoen 2021. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies in de aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met de korting van de MSC Voyagers Club.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers