help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Winter 2022-2023 Antillen cruises

Een droomvakantie tijdens een cruise met MSC Cruises in de Antillen

Witte zandstranden, kristalblauw water en palmbomen - de perfecte Antillen ervaring en perfect voor uw vakantie! Ontsnap aan de koude winter en ontdek de mooiste bestemmingen in de Antillen aan boord van onze unieke MSC Seaside. De Caribische flair en talrijke route-highlights zoals Guadeloupe, Martinique, St. Maarten, Barbados of Antigua en Barbuda zullen u inspireren.

Voor een ontspannen en veilige aankomst en vertrek zijn onze cruises met vertrek vanuit Fort-de-France te boeken als een compleet Fly & Cruise-pakket.

 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving. Boek nu uw volgende cruise + vliegvakantie bij MSC Cruises en ontdek ook de voordelige prijzen van ons Last Minute aanbod.

 

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

 

Bovendien profiteer u ook nog van:

  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging*,
  • bagage ophaaldienst**,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.

Algemene voorwaarden

* Terugkeer in geval van vertraagde of geannuleerde vlucht. MSC Cruises zal, op eigen kosten, een nieuwe vlucht, transfers en eventuele accommodatie naar een beschikbare (alternatieve) inschepingshaven organiseren.

**Als uw bagage tijdens de heenreis niet op tijd bij het schip arriveert, zal MSC Cruises ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw kajuit wordt afgeleverd. In sommige vaargebieden is een identiteitsbewijs vereist om uw bagage in ontvangst te nemen.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.