help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

€100* BOORDTEGOED VOOR TIJDENS UW CRUISE

Onze aanbieding van de week - geldig t/m 26.02.2024

Sla nu uw slag bij MSC Cruises en bespaar! De geldigheidsperiode is echter beperkt: De sensationeel voordelige aanbiedingen van onze CATCH OF THE WEEK worden elke maandag bijgewerkt en kunnen slechts voor één week worden geboekt. Laat de aanbieding dus niet lopen!

 

Met ons aanbod van de week ervaart u aan boord van MSC Sinfonia de mooiste bestemmingen van de oostelijke Middellandse Zee.

Voorwaarden

*Geldig voor de 1e en 2e persoon in de kajuit.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 19.02.2024 t/m 26.02.2024. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Servicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Servicekosten is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Servicekosten is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers