GENIET VOLGENDE WINTER VAN EEN SPRANKEL VRIJHEID
Wintercruises, met het Easy drankenpakket inbegrepen!

Droomt u van een wintervakantie in de zon?
MSC Cruises zorgt voor alles!

Laat u inspireren door onze routes en bestemmingen voor uw volgende wintervakantie op zee. Het aanbod is geldig tot 30 augustus 2021.

Ontvlucht de volgende winter de kou, ruil de regen voor de zon en droom van witte zandstranden en een turquoise zee
.

Ontdek de paradijselijke eilanden van de Caraïben, de culturele en historische diversiteit van het Middellandse Zeegebied of laat u verleiden door de oosterse charme van de Emiraten.

Voor een grote selectie afvaarten voor de winter van 2021-22 is het Easy drankenpakket inbegrepen. Geniet van een ruim assortiment alcoholische en niet-alcoholische dranken, verkrijgbaar in alle bars, buffetrestaurants en hoofdrestaurants..

Om uw vakantie zonder zorgen te plannen, bieden wij u onze flexibele boekingsvoorwaarden voor alle afvaarten, zodat u uw cruise gratis kunt uitstellen tot 15 dagen voor vertrek bij een Cruise only (en 21 dagen bij een Fly & Cruise pakket).

Duik in een wereld van ontdekkingen!
Boek nu uw wintervakantie.

 

VOORWAARDEN :

Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

 

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER : 
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten.  De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
 
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.
 
Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers